pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар»: якість 3G забезпечить наш міжнародний досвід

Міжнародна група VimpelCom Ltd. під час оголошення фінансових результатів 2014 року в Лондоні офіційно оголосила про отримання українською бізнес-одиницею права на ліцензію 3G. Генеральний директор групи Джо Лундер висловив упевненість в успіху проекту і привітав співробітників.
У VimpelCom Ltd. і «Київстар» задоволені отриманими частотами, перспективою розвитку на них 3G, а також отриманою економією. Міжнародна група вже будувала мережі 3G і 4G в більш ніж 15 країнах. «Ми володіємо значним досвідом у запуску високошвидкісних мереж в групі VimpelCom і використовуємо всі наші знання та експертизу, щоб «Київстар» зміг і надалі радувати ринок інноваційними продуктами», – коментує Джо Лундер, генеральний директор VimpelCom Ltd.
Для впровадження 3G в Україні група направила найкращих фахівців, які реалізовували подібні проекти. Експерт 3G-проекту «Київстар» Алессандро Ананія, який прибув з італійської одиниці VimpelCom Ltd., вважає отримання третього лота тендера відмінним результатом. «Всі три тендерних лота – це один діапазон частот (2100 МГц) і однакові смуги для всіх операторів: 15 МГц для вихідного каналу та 15 МГц для вхідного сигналу. При цьому «Київстар» заплатив менше, ніж наші конкуренти, – коментує пан Ананія. – Що стосується можливих перешкод: ми вже багато років аналізуємо взаємодію з мережами CDMA-операторів. У нас є досвід, як мінімізувати ризики та вирішити можливу проблему з мінімальними витратами. Наприклад, схожа ситуація була в одиниці VimpelCom Ltd. в Італії: частоти мобільних операторів межували з частотами компаній цифрового телебачення. Однак тільки в 0,1% випадків була потрібна установка спеціальних фільтрів».
Масовий запуск 3G дозволить українцям користуватися новими інноваційними послугами світової якості. Також це буде вигідно для економіки країни, оскільки допоможе багатьом підприємствам спілкуватися з клієнтами новими способами.

Похожие пресс-релизы