Для споживачів природного газу Дніпропетровщини працює контакт-центр

Усі споживачі області та міста нині мають можливість отримувати консультаційні послуги з питань газопостачання за єдиним номером контакт-центру.
Газопостачальні підприємства області ПАТ «Дніпропетровськгаз» та ПАТ «Дніпрогаз» почали працювати в новому форматі, зручному як для компаній так і для клієнтів. Відтепер наші споживачі мають можливість сім днів на тиждень з 08:00 до 20:00 отримувати кваліфіковану консультацію з усіх питань щодо газопостачання по багатоканальному телефону (056) 795-79-80.
Одним із пріоритетних напрямків роботи контакт-центру є он-лайн опрацювання фактичних показань лічильників газу. Відтепер усі споживачі газу можуть надавати показання приладів обліку газу не лише за телефоном чи особисто, цифри можна надіслати на електронну адресу [email protected] або за допомогою СМС-повідомлення на номер 097-0-104-104.
Оператори контакт-центру консультують щодо тарифів на газ, пояснюють причини відключення від системи газопостачання та порядок його відновлення. Дають вичерпну інформацію щодо стану особового рахунку та способи оплати за надані послуги. Споживачі пільгових категорій мають можливість отримати інформацію про розмір пільг та субсидій.
«Головна мета створення центру - удосконалення та спрощення відносин між нами та клієнтами, - зазначає заступник Голови Правління з постачання та обліку газу ПАТ «Дніпропетровськгаз» Павло Іотов. – Нині ми маємо дієвий інструмент для максимально швидкого надання важливої для споживачів інформації та вирішення їх проблем».
Довідка: дзвінки з усіх стаціонарних телефонів оплачуються згідно з міськими і міжміськими тарифами, дзвінки та СМС-повідомлення з мобільного – відповідно до тарифів вашого оператора мобільного зв'язку.

Довідка: ПАТ «Дніпропетровськгаз» забезпечує природним газом споживачів Дніпропетровської області і посідає друге місце з транспортування та постачання природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Річний обсяг транспортування природного газу складає 2 мільярди кубометрів. Рівень газифікації Дніпропетровської області становить 89%. Клієнтами нашої компанії є 600 тисяч сімей Дніпропетровської області. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф. Е. Дзержинського» та ПАТ «Дніпроазот». ПАТ «Дніпропетровськгаз» - одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Щорічно до бюджетів всіх рівнів компанія перераховує більше 200 мільйонів гривень податків і зборів.

За додатковою інформацією звертатися до
спеціаліста із зв’язків з громадськістю
Лобач Олени
тел. раб. (056) 790-42-67