Діамантбанк розвиває мережу своїх відділень у Києві

Продовжуючи активний розвиток мережі, Діамантбанк відкрив ще одне відділення у Києві за адресою: вул. Червоноармійська, 112.

У новому відділенні клієнти можуть скористатися повним комплексом банківських послуг для фізичних та юридичних осіб.

Фізичним особам пропонується відкриття тарифних пакетів із сучасними та вигідними продуктами і послугами задля надання максимального комфорту, послугами оренди індивідуальних сейфів, здійснення грошових переказів та підключення послуги Інтернет-банкінг, завдяки якій можна з будь-якої точки світу управляти своїми поточними, депозитними, картковими і кредитними рахунками.

Корпоративним клієнтам надається можливість безкоштовного відкриття поточного рахунку та отримання корпоративної картки в подарунок, отримання доходу від вільних коштів та оперативного проведення платежів у системі «Клієнт-Банк». Окрім цього, діють спеціальні пропозиції для експортерів, імпортерів та приватних підприємців.

Також усі клієнти можуть скористатися повним переліком стандартних послуг: оформити депозити (у національній та іноземній валютах, банківських металах), скористатися розрахунково-касовим обслуговуванням, здійснити валюто-обмінні операції за різними видами валют, операції з банківськими металами.

Запрошуємо вас до нового відділення з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 години (каса працює з 9:00 до 17:30 години).

На сьогоднішній день регіональна мережа Діамантбанку налічує 88 відділень по всій території України.

Детальну інформацію можна дізнатися на сайті Банку www.diamantbank.ua або зателефонувавши до Інформаційного центру за номером 0 800 308 303.