pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діамантбанк розвиває мережу своїх відділень у Києві

Продовжуючи активний розвиток мережі, Діамантбанк відкрив ще одне відділення у Києві за адресою: вул. Червоноармійська, 112.

У новому відділенні клієнти можуть скористатися повним комплексом банківських послуг для фізичних та юридичних осіб.

Фізичним особам пропонується відкриття тарифних пакетів із сучасними та вигідними продуктами і послугами задля надання максимального комфорту, послугами оренди індивідуальних сейфів, здійснення грошових переказів та підключення послуги Інтернет-банкінг, завдяки якій можна з будь-якої точки світу управляти своїми поточними, депозитними, картковими і кредитними рахунками.

Корпоративним клієнтам надається можливість безкоштовного відкриття поточного рахунку та отримання корпоративної картки в подарунок, отримання доходу від вільних коштів та оперативного проведення платежів у системі «Клієнт-Банк». Окрім цього, діють спеціальні пропозиції для експортерів, імпортерів та приватних підприємців.

Також усі клієнти можуть скористатися повним переліком стандартних послуг: оформити депозити (у національній та іноземній валютах, банківських металах), скористатися розрахунково-касовим обслуговуванням, здійснити валюто-обмінні операції за різними видами валют, операції з банківськими металами.

Запрошуємо вас до нового відділення з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 години (каса працює з 9:00 до 17:30 години).

На сьогоднішній день регіональна мережа Діамантбанку налічує 88 відділень по всій території України.

Детальну інформацію можна дізнатися на сайті Банку www.diamantbank.ua або зателефонувавши до Інформаційного центру за номером 0 800 308 303.

Похожие пресс-релизы