pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Громадські слухання з обговорення Детального плану території Яворівського індустріального парку

27 лютого 2015 року в м. Яворові в залі засідання Яворівської районної ради відбулися Громадські слухання з обговорення проекту Детального плану території Яворівського індустріального парку.
Учасникам Громадських слухань було представлено проект Детального плану території Яворівського індустріального парку, який створюється в рамках проекту «Розвиток підприємництва шляхом покращення доступу до інвестиційних ділянок у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м. Новий Розділ», що здійснюється в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 та фінансується Європейським Союзом.
Зі вступним словом до присутніх звернувся голова Яворівської районної ради Іван Карпа, який наголосив на важливості впровадження даного проекту для покращення соціально-економічного розвитку району та забезпечення новими робочими місцями його мешканців.
Проект Детального плану території Яворівського індустріального парку представив директор та головний архітектор проектів ТОВ «АКД» Олександр Шульга, який зупинився на конкретних архітектурно-планувальних рішеннях індустріального парку та завданнях з їх реалізації.
В обговоренні проекту взяли участь: заступник голови Яворівської районної ради Володимир Сичак, керівники структурних підрозділів Яворівської РДА, співробітники Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини, представники громадських організацій та спілок, представники місцевих ЗМІ.
Присутні обговорили питання наступних етапів створення Яворівського індустріального парку, безпечність для навколишнього середовища, створення нових робочих місць та професійна підготовка працівників.
З основними елементами Детального плану території Яворівського індустріального парку можна познайомитися на сайті Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини www.amer.org.ua

Похожие пресс-релизы