pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Суспільне мовлення в Україні запущено!

7 квітня в Мистецькому Арсеналі відбулась урочиста презентація Суспільного мовлення в Україні і команда Event Envoy рада, що змогла долучитись до організації цієї знакової для країни події.

Під час презентації у прямому ефірі Президент України Петро Порошенко підписав закон про суспільне телерадіомовлення. "Громадському телебаченню бути!" - сказав президент перед підписанням, а також підкреслив, що Україна тепер "прямує від Першого національного до ВВС".

Як відомо, Верховна Рада проголосувала закон про створення суспільного мовлення 19 березня. Він передбачає створення незалежної від президента та уряду Національної суспільної телерадіокомпанії, на базі всеукраїнських та регіональних державних ТРК.

Зураб Аласанія, генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) повідомив, що спільне мовлення в Україні охоплюватиме два загальні та 26 регіональних телеканалів, а також три програми радіо.

Також у заході прийняв участь прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк. «Після підписання Президентом змін до чинного закону в нас дуже багато роботи попереду, і ця робота як організаційна, так і фінансова. Ми сподіваємося, що в найближчі терміни, принаймні, до кінця поточного року ми маємо прийти в «Мистецький арсенал» і сказати, що ми провели всі організаційні заходи, у нас вже створено повноцінне публічне акціонерне товариство, ми затвердили статут, у нас нові органи управління і у нас нова якість українського каналу», – наголосив Прем’єр.

Фотозвіт: http://www.eventenvoy.com.ua/gallery/ua-public-broadcasting/

Відеозвіт: http://www.eventenvoy.com.ua/calendar/ua-public-broadcasting/video/

Похожие пресс-релизы