pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ «Дніпропетровськгаз» тимчасово призупиняє прийом заяв та виконання робіт зі встановлення лічильників газу за кошти населення

Підвищення ціни на природний газ, яку НКРЕКП запровадила із 1 квітня 2015 року, спонукала споживачів до встановлення лічильників природного газу. На сьогодні кількість звернень до ПАТ «Дніпропетровськгаз» із встановлення лічильників, як за безкоштовною програмою, так і платно зросла у кілька разів. Через надмірну завантаженість працівників, які задіяні на безкоштовній установці лічильників, ПАТ «Дніпропетровськгаз» тимчасово припинило прийом та виконання робіт зі встановлення лічильників газу за кошти населення.
З 1 квітня цього року ПАТ «Дніпропетровськгаз» почало виконувати інвестиційну програму на 2015 рік, затверджену НКРЕКП. Вона передбачає ремонт, заміну, модернізацію державних мереж, споруд, у тому числі безкоштовне встановлення побутових лічильників газу для споживачів, які використовують газ для приготування їжі та підігріву води. Таким чином, компанія через відсутність технічної можливості та велику завантаженість спеціалістів не має можливості для задоволення ажіотажного попиту на дану послугу.
Роботи зі встановлення побутових лічильників газу за кошти населення ПАТ «Дніпропетровськгаз» планує поновити не раніше жовтня-листопада 2015 року.
Перед тим, як зважитися на встановлення лічильника за власні гроші, ПАТ «Дніпропетровськгаз» рекомендує споживачам газу провести детальний техніко-економічний аналіз доцільності його встановлення, зважаючи на високу вартість та тривалий термін таких робіт. Адже, відповідно до ст. 6 Закону України «Про забезпечення обліку природного газу» з 1 січня 2016 року по 1 січня 2018 року, можливість безкоштовної установки побутових газових лічильників отримають і абоненти, які використовують газ лише для приготування їжі (мають одну газову плиту).
Якщо ж наші клієнти бажають прискорити процес встановлення лічильників, вони мають можливість звернутися до інших компаній, які мають ліцензію та дозвіл на виконання газонебезпечних робіт. Однак, необхідно бути уважним під час вибору організації-підрядника, бо нині почастішали випадки шахрайства. Для того, щоб допомогти своїм споживачам, ПАТ «Дніпропетровськгаз» здійснює аналіз ринку підрядних організацій (наявність у них необхідних ліцензій, дозволів тощо), про результати якого додатково повідомить протягом місяця.
ПАТ «Дніпропетровськгаз» вкотре нагадує, що самостійне придбання побутового лічильника газу та інших необхідних матеріалів та обладнання до моменту обстеження системи газопостачання споживача, оформлення відповідної виконовчо-технічної документації, може призвести до незапланованих грошових витрат споживача. Адже цей процес потребує кваліфікованої консультації, яку всі споживачі можуть отримати, звернувшись до профільних підрозділів нашого підприємства.

Похожие пресс-релизы