pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«ОККО» допомагає зробити Україну чистою

25.04.2015
Майже 500 працівників мережі АЗК «ОККО» взяли участь 25 квітня у загальнонаціональному прибиранні «Зробимо Україну чистою - 2015». Очистити парки, пляжі, зелені зони від бруду вийшли волонтери у Києві, Львові, Одесі, Маріуполі, Вінниці, Херсоні та інших населених пунктах країни. Мережа АЗК «ОККО» уже 5 років поспіль є партнером акції «Зробимо Україну чистою!».
«Турбота про довкілля – це одна з чотирьох базових корпоративних цінностей мережі АЗК «ОККО», - зазначає Ірина Миронова, менеджер зі сталого розвитку мережі «ОККО». - Тому ми постійно дбаємо не лише про екологічну безпеку та енергоефективність на наших заправках, але й активно пропагуємо екологічне ставлення до світу серед наших працівників. Ми раді, що чимало з них погодилося стати волонтерами акції «Зробимо Україну чистою-2015», і переконані, що надалі реалізуємо з їхньою підтримкою ще не одну екологічну ініціативу» .
Під час цьогорічної акції мережа «ОККО» допомогла організаторам з поширенням інформаційних матеріалів, пальним для вивезення сміття, забезпечила волонтерів фартушками, рукавичками, серветками і сміттєвими мішками. У зелених зонах волонтери встановили креативні таблички з закликами до людей не смітити й прибирати за собою, відпочиваючи на природі. Після завершення роботи на локаціях, де прибирали працівники «ОККО», учасників частували смачним печивом від «Концерну Хлібпром».
Акція «Зробимо Україну чистою - 2015» - це загальнонаціональне одноденне прибирання країни, яке у поточному році проходило в форматі еко-фестивалю чистоти. За підрахунками організаторів, до неї долучилося приблизно 200 тисяч українців з більш як 1000 населених пунктів по всій Україні. Акція відбулася в рамках всесвітнього руху “Let’s Do It, World!”, яким уже охоплено понад 100 країн світу і 10 мільйонів учасників.

Похожие пресс-релизы