pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діамантбанк продовжує здійснення виплат відшкодувань вкладникам ПАТ «КБ «НАДРА»

З 29 квітня 2015 року Діамантбанк починає наступний етап виплати відшкодувань вкладникам ПАТ «КБ «НАДРА», які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку вказали місце реєстрації проживання за паспортом у Полтавській обл. Тепер відшкодування за вкладами будуть здійснюватися за договорами, строк дії яких закінчився до 15 квітня 2015 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки) через усі відділення Діамантбанку.

Зазначимо, що такий вибір партнера з боку Національного Банку України та Фонду гарантування вкладів обумовлений позитивною динамікою роботи Банку та його успішними фінансовими показниками діяльності. ПАТ «Діамантбанк» входить до групи великих банків України за класифікацією НБУ. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку. На сьогоднішній день регіональна мережа нараховує 89 відділень у 19 регіонах України. Така кількість відділень наддасть змогу вчасно та у сприятливих умовах для вкладників виконати взяті на себе зобов’язання, щодо виплат гарантованих Фондом коштів фізичних осіб.

Для отримання коштів необхідно:

- звернутись до контакт-центру Банку за телефоном 0 800 308 303 або зареєструватись на сайті Банку з метою визначення, що саме ПАТ «Діамантбанк» є призначеним банком-агентом з виплати вашого відшкодування, а також погодити дату та адресу найближчого відділення. Реєстрація здійснюється цілодобово;
- у визначений день звернутися до обраного відділення Банку, пред’явити паспорт та ідентифікаційний номер.

Звертаємо увагу на те, що Фонд гарантування відшкодовує вкладникам банку суму не більше 200 тис. грн. коштів за їх вкладами (включаючи нараховані відсотки), незалежно від кількості вкладів у однієї фізичної особи в одному банку.

Клієнтам, які надалі бажають обслуговуватись у Діамантбанку ми презентуємо спеціальну пропозицію – можливість придбання тарифного пакету «Депозитний» за акційною ціною – 1 грн. та додаткові 0,5% у гривні до усіх депозитних ставок. Пакет включає в себе безліч переваг та буде корисний кожному, хто зацікавлений у збереженні та накопиченні власних заощаджень.

Детальна інформація за телефоном цілодобового інформаційного центру 0 800 308 303 та за посиланням http://diamantbank.ua/pages/vyplaty-nadra.html

Похожие пресс-релизы