pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Ставайте ближче до Праги з кожним келихом Staropramen

Staropramen – празьке пиво №1 у світі – представляє нову національну промо-кампанію «Святкуй славетний смак Staropramen!».

1 травня в Україні стартувала промо-кампанія славетного чеського бренда Staropramen, заснованого у 1869 році. В період із 1 травня по 31 червня 2015 року, відправивши промо-код під кришкою пляшок і ключами банок Staropramen Світле в упаковці з поміткою «Акція», можна виграти одну з 10 поїздок до Праги.

Окрім подорожі до Праги будуть розіграні миттєві поповнення мобільних рахунків на загальну суму 200 000 грн, а також, накопичивши коди, можна обміняти їх на гарантовані призи для комфортної подорожі – футболки, пледи, рюкзаки, навушники, обкладинки на паспорт та відкривалки.

Катерина Зражевська, старший бренд-менеджер ТМ Staropramen компанії «САН ІнБев Україна»: «Цього року ми хочемо віддячити наших прихильників можливістю познайомитися з віковічними традиціями пивоваріння празького пива №1 у світі Staropramen особисто та відвідати це легендарне місто, де полюбляють та вміють отримувати задоволення від кожного прожитого моменту життя».
Взяти участь в акції можна, відправивши промо-код на короткий номер 8880, деталі на www.staropramen.ua

Інформаційна довідка

Staropramen - міжнародний бренд в портфелі «САН ІнБев Україна», який продається в 36 країнах світу. У липні 2004 ПАТ «САН ІнБев Україна» почала офіційний імпорт пива Staropramen на вітчизняний ринок. А вже навесні 2005, завдяки заслуженому визнанню бренду українськими споживачами, було розпочато виробництво Staropramen в Харківському відділенні.
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку і представляє найбільшу в світі пивоварну компанію: Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Staropramen, TALLER, Beck’s, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Bass; а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

Похожие пресс-релизы