pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

САН ІнБев Україна розпочинає виробництво BUD у форматі 0,75 л в Україні

Лідер українського ринку пивоваріння компанія САН ІнБев Україна розширює асортимент ліцензійного пива BUD в Україні. На початку травня на харківській пивоварні компанії розпочато налив у нову упаковку – скляну пляшку об’ємом 0,75 л.

Для запуску українського виробництва у форматі 0,75 л була переобладнана лінія наливу, розширені конвеєри, перебудовано заводський склад. Виробництво BUD у пляшці 0,75 л в Україні стало одним з наймасштабніших проектів на харківській пивоварні за останній час. У його реалізації взяла участь велика команда як українських, так і іноземних спеціалістів компанії.

Таким чином, сьогодні на українських потужностях здійснюється налив BUD у скляні пляшки 0,5 и 0,75 л, а також в алюмінієву банку 0,5 л та кегу 30 л.

Вероніка Степанюк, старший бренд-менеджер TM BUD, компанії САН ІнБев Україна, впевнена, що нова упаковка сприятиме подальшому зростанню та успіху легендарного американського бренду BUD на ринку: «Для нас це не лише можливість розширити лінійку упаковки BUD, але й значуща стратегічна інвестиція у наше українське виробництво».

Нагадаємо, BUD – провідний пивний бренд компанії Анхойзер-Буш ІнБев, яку в Україні представляє САН ІнБев Україна. Вперше BUD було випущено у 1876 році на заводі в Сент-Луїсі (США) і сьогодні він виготовляється у 25 країнах світу.

Інформаційна довідка:
BUD - провідний пивний бренд у світі та єдиний, який входить в сотню кращих світових брендів. Кожну секунду на Землі в 80 країнах світу, на 5 континентах продається 120 літрів цього пива. Завдяки всесвітньо відомому унікальному поєднанню смаку та свіжості BUD називають King of beers - Королем пива. BUD сьогодні - це більше ніж відмінне пиво. Це культовий бренд для кількох поколінь успішних, вільних духом людей, яких об'єднує жага кращого.
****
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальных ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.
https://www.facebook.com/SUNInBev.UA

Похожие пресс-релизы