pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

САН ІнБев Україна представляє лімітовану «кіно»-колекцію легендарного пива Stella Artois

13 травня 2015 року відомі зірки світового кінематографа зберуться на 68-ій Канський фестиваль, аби представити найкращі кіноісторії на розсуд жури. На честь одного з найпрестижніших кінофорумів Європи та в подарунок кіноманам офіціальний партнер Міжнародного канського кінофестивалю – бренд Stella Artois – представляє нову «кіно»-колекцію пива.

Фестивальна серія легендарного бельгійського пива Stella Artois складається з чотирьох банок. Кожна з них стилізована під розкадровку епізодів короткометражного фільму. Дія відбувається в Каннах на набережній Круазет, де навколо пари білетів у кіно розгортається мелодраматична історія двох молодих людей, які вперше зустрілися на Лазуровому березі.

Всі чотири колекційні банки з епізодами фільму відзначені порядковими номерами. Щоб прихильники Stella Artois могли не лише насолодитися смаком легендарного бельгійського пива з більш ніж 600-річною історією, але й самі «змонтувати» кіноісторію, гідну Золотої пальмової гілки.

«Легендарний бренд Stella Artois вже багато років є невід’ємною частиною головних кіно подій світу та офіційним спонсором Канського та Одеського міжнародних кінофестивалів. Також ми всіляко підтримуємо прокат шедеврів кінематографа на широких екранах. А нова лімітована колекція пива Stella Artois, яку компанія САН ІнБев Україна випускатиме з травня по липень 2015 року, – це подарунок всім українським кіноманам та прихильникам пива Stella Artois», ‒ говорить Дарья Селінна, старший бренд-менеджер ТМ Stella Artois, компанії САН ИнБев Україна.

Інформаційна довідка:

Stella Artois® є частиною бельгійської традиції пивоваріння, створеної в 1366 році. Це бельгійське пиво №1 у світі. Воно представлено у більш ніж 80 країнах. Stella Artois® – пиво низового бродіння, світле пльзінске. Воно втамовує спрагу, має середній солодовий запах та післясмак з легкою кислинкою, даруючи багатий смак та натяк на гіркоту. Stella Artois® найкраще подавати при температурі +3-5°C в унікальному келиху Stella Artois® відповідно до 9-крокового ритуалу розливу, щоб гарантувати ідеальне враження від цього золотого стандарту пива. Відвідайте сайт www.stellaartois.com для отримання додаткової інформації.
В Україні Stella Artois з'явилося у квітні 2001 року. Виробництво цього пива здійснюється у Чернігівському відділенні ПАТ «САН ІнБев Україна».

ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальных ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

Компанія «САН ІнБев Україна», усвідомлюючи свою відповідальність перед суспільством, послідовно прищеплює культуру споживання пива в Україні. «САН ІнБев Україна» виступає за те, щоб відповідальне споживання пива довгі роки приносило людям задоволення, не спричиняючи при цьому жодної шкоди їх здоров’ю.

Похожие пресс-релизы