pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Києві відбувся монографічний концерт до 80-річчя грузинського класика Гія Канчелі та 30-річчя Київського квартету саксофоністі

У Києві відбувся монографічний концерт до 80-річчя грузинського класика Гія Канчелі та 30-річчя Київського квартету саксофоністів.
14 травня в рамках святкування “Дня Європи” в Україні, 30-річчя Київського квартету саксофоністів та до 80-річчя легендарного грузинського композитора Гії Канчелі в Національній філармонії України відбувся міжнародний музичний проект «Музика Гії Канчелі», організований Національним порталом академічної музики «Music-review Ukraine» за сприянням Міністерства культури України та за підтримки Посольств Бельгії, Грузії та Латвії.
«Мені було дуже приємно побувати у Києві з яким мене пов’язують багаторічні гарні спогади. У цьому місті живуть мої два близькі друга композитор Валентин Сильвестров та Роман Кофман. Я щасливий був отримати такий подарунок, який ініціював саксофоніст Юрій Василевич…», - відмітив маестро Гія Канчелі.
У святковому вечорі взяли участь провідні українські музиканти і колективи зі світовим визнанням: Київський камерний оркестр під керуванням маестро Романа Кофмана, муніципальний камерний хор «Київ» під орудою хормейстера Миколи Гобдича та Київський квартет саксофоністів Національної філармонії України (художній керівник Юрій Василевич), який також святкує значну ювілейну дату цього року – 30 років заснування.
«Ми, без сумніву, стали свідками історичної події. Адже маестро Канчелі, який особисто завітав до Києва, належить до справжніх геніїв сучасноності та якого визнав світ. Тим більше приємно, що цей концерт поєднався з Київським квартом саксофоністів – знаним у світі українським колективом, також цьогорічним ювіляром. І цей концерт тільки підтвердив факт об’єднання української музичної культури зі світом!», - відмітив генеральний продюсер проекту «Музика Гії Канчелі» Олександр Пірієв.
Медіа-партнерами виступили: Перший телеканал, Телеканал Культура, Інтернет-портал “Music-review Ukraine”, журнал “Український тиждень”, газета “День”, Інтернет сайт “Обозреватель”, Радіо “Аристократи” та Українське Радіо.

Похожие пресс-релизы