pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Адамант Капітал став партнером виставки молодих українських художників

Компанія Адамант Капітал виступила партнером виставки сучасного українського мистецтва в рамках проекту з красномовною назвою «MAKE ART, NOT WAR».

Виставка проходитиме з 29 травня по 19 липня цього року у галереї «Мистецька збірка». До уваги широкого загалу будуть представлені 25 робіт семи відомих українських художників, а саме Миколи Маценка, Михайла Деяка, Степана Рябченка, Василя Рябченка, Віктора Дейсуна, Анни Валієвої та Олени Рижих, які було створено під час тижневого мистецького туру на острів Кіпр. У творах втілено емоції та роздуми авторів про війну, мир, красу, історію.

Куратори проекту впевнені, що ніщо краще мистецтва не лікує психологічні «рани» – як особисті, так і рани суспільства. А під час війни саме мистецтво відіграє особливо важливу роль, адже є одним з основних духовно-ціннісних орієнтирів, здатних об’єднувати націю. Крім того, на прикладі Кіпру учасники проекту хочуть звернути увагу вітчизняної спільноти на те, що «тільки послідовний європейський рух, розвиток та реформи в усіх сферах можуть і будуть поштовхом для якісних змін в Україні».

«Ми були раді підтримати цей чудовий проект, тому що цілковито розділяємо ідеї та прагнення його авторів, – зазначила засновник та виконавчий директор «Адамант Капітал» Олена Велика. – Кожен з нас розуміє, що без миру немає прогресу і добробуту. Тому зараз необхідно використовувати усі дієві засоби для того, щоб повернути мир на нашу землю. Адже мир – це найпотужніший фундамент для будь-якого розвитку, зокрема, економічного, і формування привабливого інвестиційного клімату в країні».

Похожие пресс-релизы