pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В столиці вперше відбудеться фестиваль міських проектів PRO місто і команда Event Envoy рада долучитись до організації його діло

З 29 по 31 травня 2015 року у столичному парку імені О. Пушкіна вперше відбудеться фестиваль міських проектів «PRO місто», який планується зробити щорічним.

Фестиваль задуманий як місце зустрічі представників влади, бізнесу та культури, громадських активістів, експертів і простих киян, які хочуть бачити своє місто більш зручним, чистим, сучасним та цікавим і готові докласти до цього зусиль.

Програма фестивалю складається з основної та розважальної частин і ми раді повідомити, що команда Event Envoy приєднується до організації ділової частини заходу в якості івент-провайдера. В приміщенні центру «АККО Іnternational» відбудеться виставка проектів міського розвитку від влади та громадськості, а також триденна конференція, яка включатиме презентації, панельні дискусії, лекції урбаністів, архітекторів, мерів українських і зарубіжних міст.

Також в рамках конференції відбудеться завершальний етап відкритого конкурсу на кращий міський стартап-2015 «Best Urban Social Startup»– свої проекти представлять десять фіналістів. За результатами цих презентацій журі визначить переможця, який отримає 200 тис. грн. від спонсора на реалізацію свого проекту.

У самому парку ім. О.С. Пушкіна працюватимуть розважальні та інформаційні майданчики. Відбудуться кінопокази, квести, мистецькі акції, спортивні та дитячі заходи, майстер-класи, концерти та багато іншого.

Усього в фестивалі візьме участь понад 60 громадських організацій, міських спільнот, дружніх фестивалів та арт-об’єднань. Вхід на фестиваль вільний

За словами директора Департаменту містобудування та архітектури Сергія Целовальника, фестиваль «PRO місто» відповідає сучасним тенденціям у розвитку великого міста.“Навіть мегаполіси сьогодні намагаються стати співрозмірними людині, дружніми до мешканців і гостей. Подібна гуманізація міста неможлива без участі самих городян - вони стають справжніми співавторами міського середовища, яке відповідає їх інтересам та потребам. Фестиваль «PRO місто» започатковує саме таку практику”, - сказав Сергій Целовальник.

Заступник Директора департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш переконаний, що фестиваль надасть можливість усім ініціаторам змін у місті представити свої ідеї та реалізувати їх, скооперувавшись зі своїми однодумцями.«Людей, які хочуть впливати на розвиток міста, дуже багато. До Департаменту містобудування та архітектури постійно приходить молодь з різними ініціативами щодо покращення міста. З багатьма активістами ми вже почали співпрацювати в рамках наших проектів, іншим - пропонуємо показати себе на фестивалі. Впевнений, якщо об’єднати зусилля, можна дуже швидко досягти відчутних результатів», - зазначив Андрій Вавриш.

Захід проходить за підтримки Київського міського голови Віталія Кличка. Організатором фестивалю є Департамент містобудування та архітектури КМДА, співорганізатором – громадська організація «Це наш Київ». Генеральний партнер – будівельна компанія «Geos».

Докладніше дізнатися про фестиваль можна на офіційному сайті Фестивалю www.promisto.kiev.ua

Довідка
Event Envoy являється спеціалізованим агентством з організації та проведення заходів різного масштабу. Багаторічний досвід команди в поєднанні з інноваційним підходом, безперервним вдосконаленням методик і технологій підготовки заходів - три кити, на яких базується наша робота.

www.eventenvoy.com.ua
www.envoyevent.com.ua
Тел.+38 044 221 2635
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы