pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк став 8 серед 50 провідних банків України

Компанія «Фінансовий клуб» спільно з газетою «Бізнес» опублікувала четвертий комплексний щорічний рейтинг «50 провідних банків України». За результатами рейтингу, АТ «ОТП Банк» посів 8-е місце серед 50 провідних фінансових установ країни, піднявшись на одну позицію в порівнянні з результатом роком раніше.
Завдяки активній роботі по збалансованої бізнес-моделі, за результатами 2014 року ОТП Банк продемонстрував сильні позиції в низці ключових номінацій: «Private Banking» (3 місце), «Кредит готівкою» (8 місце), «Ощадний вклад» (9 місце), «Карткові кредити» (8 місце), «Інтернет-банкінг» (7 місце), «Зарплатні проекти» (8 місце), «Овердрафти» (8 місце) і «Обслуговування юридичних осіб» (10 місце).
Високі оцінки від експертів і колег отримали керівники ОТП Банку. Голова правління Тамаш Хак-Ковач посів 9-е місце в номінації «Кращий ТОП-менеджер банку». Лілія Лазепко, член правління, яка очолює операційну діяльність та IT, удостоїлася 2-го місця в номінації «Кращий операційний директор банку». За результатами роботи в 2014 році член правління Тарас Проць посів 2-е місце серед Кращих фінансових директорів.
«Беручи до уваги ту кількість показників, які лягли в основу дослідження, даний рейтинг є свого роду аудитом ефективності обраної стратегії. Як бачимо з результатів, класичний банкінг не втрачає своєї актуальності. Для збалансованого і стабільного розвитку ми продовжуємо успішно відстоювати наші сильні позиції в корпоративному бізнесі, активно розвиваємо пріоритетний напрямок Private & Premium Banking і розробляємо актуальні продукти і пропозиції для приватних клієнтів», - зазначив Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк».
Нагадаємо, за результатами роботи у 2014 році ОТП Банк був також відзначений в низці інших рейтингів: «Найпрофесійніший банк» за підсумками щорічного «Фінансового рейтингу газети «БІЗНЕС», 5-е місце в «Рейтингу наднадійності банків» видання «Власний рахунок», звання Фаворита Успіху в номінації «Споживчий кредит» та Фаворита Експертів у номінації «Банк», шосте місце у Рейтингу життєздатності банків видання «Forbes Україна» та інші нагороди.
Детальніше про діяльність та пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы