pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Private Banking ОТП Банку визнаний одним з кращих серед 50 провідних банків України

Private Banking ОТП Банку увійшов у трійку лідерів сегмента банківського обслуговування заможних клієнтів за результатами щорічного рейтингу «50 провідних банків України», складеного експертною компанією «Фінансовий клуб».
У розрахунку рейтингу використовувалися такі показники: кількість активних користувачів послуги; кількість клієнтів-власників карток рівня Platinum; кількість активних карток максимального преміального рівня - Infinite, Word Signia, Centurion; кількість виділених відділень; рівень консьєрж-сервісу; наявність інвестиційних рішень та інших консультаційних послуг; наявність депозитарію; кількість банків-партнерів, які надають цю послугу в інших країнах.
При складанні рейтингу експерти звернули увагу, що з 29 банків, що позиціонують надання послуг private banking, далеко не всі могли підтвердити надання відповідного рівня сервісу на практиці.
«Private Banking – це дійсно непростий вид банківського обслуговування, який вимагає від банку значних інвестицій в розвиток відповідної інфраструктури, технічного забезпечення, кваліфікації менеджерів, продуктових рішень та сервісних практик. Це ще й дуже трудомісткий бізнес, адже необхідно постійно відповідати високим стандартам і очікуванням клієнтів цього сегмента, переймати кращі світові практики в наших непростих умовах. І, звичайно, служити гарантом збереження стану клієнтів у високо турбулентному середовищі», - зазначила Олена Колосвєтова, керівник напрямків Private Banking і Premium Banking АТ «ОТП Банк».
Нагадаємо, ОТП Банк розвиває сервісну модель Private Banking в Україні з 2008 року, керуючись високими стандартами приватного банківського обслуговування свого материнського банку – найбільшого банку Угорщини OTP Bank Plc. Пріоритетність для ОТП Банку даного напрямку підтверджується реальними удосконаленнями. Незважаючи на складні ринкові умови, банк відкрив ще одне преміальне відділення Private Banking в Києві. Для оперативного реагування та якісної допомоги клієнтам Private Banking в банку створено виділений підрозділ колл-центра. Виходячи з потреб клієнтів, ОТП Банк презентував преміальні сервісні пакети Elite і Platinum, основою яких є елітні картки World Elite MasterCard і каркти класу Platinum платіжних систем MasterCard і Visa .
Як результат, на 01.04.2015 портфель активів під управлінням OTP Private Banking склав більше 4,5 млрд грн, продемонструвавши позитивну динаміку.
Детальніше про послуги Private Banking можна дізнатися на сайті ОТП Банку.
Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы