Staropramen оновив дизайн та випустив велику упаковку 0,75 л

Празьке пиво №1 у світі – Staropramen – представляє оновлений дизайн упаковки в новому форматі 0,75 л.

21 травня 2015 року легендарне празьке пиво Staropramen представлене в Україні у новому об’ємі – скляній пляшці 0,75 л. Відтепер преміальне пиво, зварене вперше у 1869 році двома друзями в Празі, доступне у зручнішому форматі та оновленому дизайні.

Над розробкою нового дизайну пляшки Staropramen працювали 3 міжнародні агентства, які враховували маркетингові дослідження на 11-ти ринках. В результаті кращі дизайнери представили понад 30 робіт, орієнтованих на досягнення максимальної естетичності упаковки. Розробникам вдалося зробити оновлену упаковку пива Staropramen більш сучасною та впізнаванішою, не втрачаючи ключових елементів бренду та характерної гами кольорів.

«Новим дизайном ми хотіли підкреслити вікові традиції чеського пивоваріння з 1869 року та нерозривний зв'язок з Прагою. І новий формат упаковки – це можливість дати прихильникам Staropramen ще більше їх улюбленого та традиційного доповнення до смачної їжі у преміальному і сучасному дизайні», – говорить Катерина Зражевська, старший бренд-менеджер ТМ Staropramen компанії САН ІнБев Україна.

Інформаційна довідка

Staropramen – міжнародний бренд в портфелі «САН ІнБев Україна», який продається в 36 країнах світу. У липні 2004 ПАТ «САН ІнБев Україна» почала офіційний імпорт пива Staropramen на вітчизняний ринок. А вже навесні 2005, завдяки заслуженому визнанню бренду українськими споживачами, було розпочато виробництво Staropramen в Харківському відділенні.
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку і представляє найбільшу в світі пивоварну компанію: Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Staropramen, TALLER, Beck’s, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Bass; а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.