ТОП-5 найдорожчих маєтків на Волині, виставлених на продаж

OLX вивчив, скільки грошей потрібно, щоб купити маєток у Луцьку та Волинській області. Вашій увазі – ТОП-5 найдорожчих особняків, доступних для покупки. Цікаво, що жоден із них не знаходиться в самому Луцьку.

Найдорожчий маєток знаходиться в селі Гірка Полока й коштує $400 тис. У будинку площею 249 кв. м. є 5 спалень, 2 ванних кімнати, гардеробна, спортзал. На ділянці 14 соток також розташований ставок, альтанка, мангал, гараж на 2 авто та гостьовий будиночок.

У Володимирі-Волинському є можливість придбати будинок вартістю $350 тис. Загальна площа території – 12 соток. Є гостьовий будиночок, а також сауна.

За $320 тис. терміново продається особняк у селі Липини Луцького району. У будинку італійські меблі. Площа ділянки – 13 соток. Усю іншу інформацію продавці згодні надати при спілкуванні.

На четвертому місці – будинок у центрі міста Ковеля вартістю $300 тис. Площа будівлі – 240 кв. м. Є гараж, лазня. Поруч водосховище.

За 10 км від Луцька виставлений на продаж маєток вартістю $290 тис. У будинку дорогий ремонт, дорогі матеріали, панорамні вікна, сонячні конвектори. Площа ділянки – 10 соток. Навпроти – ліс. Власники продають свій будинок у зв’язку з виїздом за кордон.

Довідка

OLX.UA (раніше Slando.ua) – онлайн-сервіс безкоштовних оголош ень №1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 8 млн. оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 3 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, лютий 2015 року) і в десятку найпопулярніших сайтів оголошень світу (Similarweb http://www.similarweb.com/category/shopping/classifieds). Кожен п'ятий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум один раз на місяць.