pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Волонтери і партнери САН ІнБев Україна зібрали 40 000 літрів побутового сміття у зонах відпочинку 10 міст України

У вихідні, 27-28 червня екологічними акціями у Тернополі, Хмельницькому, Житомирі, Івано-Франківську та Луцьку завершилася загальнонаціональна серія масштабних толок, організованих компанією САН ІнБев Україна. Акції, спрямовані на захист навколишнього середовища, були реалізовані співробітниками компанії спільно із міськими громадськими організаціями та волонтерами.

Серія еко-активностей у 10 обласних центрах України відбулася у рамках глобального проекту компанії Анхойзер-Буш IнБев, приуроченого до Дня захисту навколишнього середовища. Щорічно підтримуючи екологічну ініціативу ООН, співробітники найбільшої пивоварної компанії у 25 країнах беруть участь у толоках, заходах на пивоварнях та інших акціях, спрямованих на привернення уваги городян до проблеми надлишку побутового сміття на вулицях міст та водойм.
Цього року перша екологічна акція відбулась 26 квітня у Стамбульському парку в Одесі. У заході взяли участь понад 170 волонтерів та співробітників компанії, які організували прибирання паркової зони площею 2 гектари, а також висадили 200 кущів бузку та десяток дорослих дерев.

У Дніпропетровську проект відбувався у декілька етапів. Так, 25 та 29 квітня понад 80 волонтерів очистили від сміття і спила дерев ділянку набережної та прилеглий сквер. А 16 травня – облагородили зелену територію і очистили від завалів сміття другу ділянку набережної для продовження «Кварталу мистецтв». Також на цьому місці студенти-художники з Сімферополя, Одеси, Києва та Дніпропетровська підготували стіну і виконали на ній понад 10 графіті. Незабаром місцеві активісти планують організувати тут ворк-аут майданчик.

29 травня 150 корпоративних волонтерів за підтримки киян організували прибирання на Оболонській набережній у Києві. Співробітники САН ІнБев Україна та столичні спортсмени вийшли на толоку, аби власним прикладом показати, наскільки важливо піклуватися про екологію. Загалом за 4,5 години роботи вони зібрали понад 13 тис. літрів небезпечного для природи побутового сміття.

У Миколаєві 157 співробітників пивзаводу «Янтарь» очистили від побутових відходів прилеглу до території заводу річку та організували зелену зону площею 20 м2, де встановили «еко-ресторан» для птахів.
У Харкові 180 працівників заводу «Рогань» прибрали прилеглу до заводу територію, а також популярний серед харків’ян парк імені Артема, зібрав понад 13 тис. літрів побутового сміття.

Цього року в еко-заходах взяли участь понад 700 осіб, і результати їх роботи без перебільшення можна назвати вражаючими. Навіть за попередніми підрахунками кількість зібраного сміття складає не менше 40 000 літрів, що еквівалентно об’єму великого бензовозу. Але ще більш важливим та приємним є той факт, що кожен рік число охочих взяти участь у цьому проекті зростає як серед співробітників компанії САН ІнБев Україна, так і серед інших небайдужих мешканців України.
«Щорічно кількість волонтерів у наших проектах зростає. Все більше людей розуміють, що дбайливе ставлення до природи – це частина сучасної культури. І як соціально відповідальна компанія, ми хочемо власним прикладом довести, що потрібно працювати на довгострокову перспективу та прагнути бути корисними суспільству та всьому світу», – говорить Денис Хрєнов, в.о. генерального директора САН ІнБев Україна.

Щоденник проекту: https://www.facebook.com/SUNInBev.UA
Про «Всесвітній день навколишнього середовища»: http://unep.org/wed/wedchallenge/

Похожие пресс-релизы