pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Останній захід першого півріччя 2015 проведено!

Конференцією для головних лікарів завершився 10-го липня нинішній сезон компанії Event Envoy. Це був останній захід в цьому півріччі, який проходив в рамках проекту RESPECT «Зменшення стигми та дискримінації, пов’язаної з ВІЛ, до представників груп найвищого ризику в медичних закладах України» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Мережі Людей що живуть з ВІЛ/СНІД (Мережа ЛЖВ).

Основною метою заходів було удосконалити знання, підвищити уміння та навички при роботі з ВІЛ-інфікованими хворими та знизити стигму та дискримінацію, пов’язану з ВІЛ-інфекцією.

Всього за 5 місяців було проведено чотири 5-денних тренінги з циклу «Ведення пацієнта з ВІЛ-інфекцією/СНІДом сімейним лікарем»: 23-27 березня 2015 р. - Житомир, 20-24 квітня 2015 – Чернігів, 12-16 травня 2015 – Черкаси, 15-19 червня 2015 – Бровари, та один дводенний семінар-нарада «Актуальні питання розвитку та функціонування первинної медичної допомоги», який відбувся 9-10 липня в Києві.

Навчання пройшли більш ніж 300 головних лікарів та сімейних лікарів з різних областей України і за попереднім оцінюванням результатів проведених тренінгів можливо відмітити підвищення обізнаності лікарів з питань етіології, епідеміології, патогенезу ВІЛ-інфекції, проведення консультування та тестування на ВІЛ-інфекцію, медичного нагляду за вагітними ВІЛ-позитивними жінками, за дітьми, які народжені ВІЛ-позитивними матерями. Відношення медичних працівників стосовно стигматизації та дискримінації до людей, що живуть з ВІЛ та представників груп підвищеного ризику змінилось в бік їх зменшення та зниження рівня тривожності при наданні послуг пацієнтам, чий ВІЛ-статус їм невідомий.

Фото на сайті www.eventenvoy.com.ua

Похожие пресс-релизы