pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Кредобанк» відзначив 10-тисячного клієнта з автокредитування

27 липня «Кредобанк» урочисто нагородив власника 10-тисячного автокредиту банку. Ним став киянин Віталій Скидан, що придбав у кредит автомобіль Chevrolet Cruze та отримав в подарунок від «Кредобанку» цінний приз – відеореєстратор.
Кредитування купівлі автомобілів є окремим та одним з пріоритетних напрямків роботи «Кредобанку» вже більш як 3 роки. За весь період роботи автокредитування як окремого бізнесу «Кредобанк» видав автокредитів на загальну суму більш як 1,34 млрд. грн. У 2015 році банк видав 828 кредитів на придбання транспортних засобів на загальну суму понад 254,3 млн. грн. та залишається одним з лідерів українського ринку автокредитування із ринковою часткою понад 30%. Лише у червні 2015 року банк видав авто кредитів на більш як 42 млн. грн. Досягненню високих результатів сприяють спільні акційні кредитні програми із провідними автовиробниками та автодилерами України, а також незмінність діючої в банку політики з видачі автокредитів, що поєднує привабливі умови для позичальників та виважене управління кредитним ризиком.

«Сьогодні «Кредобанк» є одним з небагатьох українських банків, який реально видає кредити на придбання автомобілів. Нам дуже приємно, що завдяки «Кредобанку» вже більш як 10 тисяч українців здійснили свою мрію мати власний автомобіль, – говорить виконавчий директор напрямку роздрібного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Войцех Пєтрасік. – Ця позитивна тенденція характерна не тільки для автокредитів. Завдяки виваженій кредитній політиці та підтримці стратегічного акціонера – лідера банківського сектора Польщі PKO Bank Polski S.A. «Кредобанк» залишається одним з небагатьох українських банків, що здійснює реальне кредитування всіх категорій клієнтів».
«Кредобанк» пропонує своїм клієнтам кредити на нові автомобілі на строк до 7 років на суму до 90% вартості транспортного засобу. При оформленні кредиту клієнт має можливість зробити вибір між фіксованою та змінною відсотковою ставкою, а також включити в суму кредиту початкові витрати, зокрема, одноразову комісію та платежі за договорами страхування. «Кредобанк» також пропонує кредитні продукти для придбання фізичними особами автомобілів з пробігом та планує істотно урізноманітнити їх умови найближчим часом. Автокредити від «Кредобанку» посіли третє місце в номінації «Автокредит» щорічного дослідження «50 провідних банків України» від компанії «Фінансовий клуб».

Похожие пресс-релизы