pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Волонтерські кінопокази у військових госпіталях

ВОЛЯ підтримала серію некомерційних кінопоказів у військових госпіталях Дніпропетровська, Києва, Миколаєва, Одеси та Харкова, приурочених до Дня Незалежності України. Волонтерський проект «Дій від серця», який проходив 17−26 серпня 2015 року, організували співробітники міжнародного кінофестивалю «Молодість».
− Коли ідею підтримують настільки, що вона стає реальністю, це надихає. З власних почуттів і спостережень можу сказати: крім демонстрації картин, для учасників цього проекту важливе живе спілкування з військовими. Таке спілкування − це не суха статистика зі щоденних новин. Це десятки, сотні людей, кожен зі своєю історією, болем, втратами. Але ми єдині. Наша присутність у госпіталі допомагала це зрозуміти, − розповідає учасниця команди кінофестивалю «Молодість» і активний волонтер кінопоказів у госпіталях Наталія Малишева.
Команда кінофестивалю через соцмедіа зв'язувалася з керівництвом госпіталів і місцевими волонтерами. Завдяки їх допомозі кіносеанс перетворювався на теплу зустріч, відвідати яку прагнули всі поранені, а події на екрані ставали приводом для душевного спілкування.
− Справжній емоційний підйом людині можуть забезпечити тільки дві речі − зустріч із близькими людьми і дотик до справжнього мистецтва, хоч би що то було − музика, література, поезія, живопис, скульптура чи кінематограф. Ми вирішили допомогти в організації цієї чудової акції, тому що вона дозволяє мистецтву реалізувати своє головне призначення, про яке часто забувають, − зцілювати душу, повертаючи надію і забезпечуючи душевний підйом, − говорить керівник відділу зв'язків із громадськістю компанії ВОЛЯ Владислав Войтович.

Довідка
ВОЛЯ є загальнонаціональним українським телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення й послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів.

Похожие пресс-релизы