pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Освітній проект «Кращі – з Укртелекомом» стартує у п’яти містах України

Освітня програма Укртелекому для студентів та випускників вищих навчальних закладів стартує у п’яти містах України у вересні-жовтні 2015 року. Успішне проходження проекту передбачає подальше стажування з перспективою працевлаштування в компанії

Укртелеком продовжує активну роботу з молодими фахівцями. Так, після успішного завершення пілотного проекту навесні цього року у м. Київ оператор розширює географію його проведення й на інші міста України. Найближчим часом програма «Кращі – з Укртелекомом» стартує в Одесі (22 вересня), Дніпропетровську (28 вересня) та у Києві (1 жовтня). Навчання у Львові та Харкові вже розпочато. Загалом планується залучити до участі близько 70 студентів та випускників вищих навчальних закладів.

«Вже третій місяць у компанії стажуються 10 фіналістів пілотного проекту в Києві. Вони набираються досвіду, працюючи у різних напрямках діяльності компанії, – розказує Тетяна Петрук, директор Дирекції управління персоналом та організаційного розвитку ПАТ «Укртелеком». – Впевнені, що в регіонах нам також поталанить з ініціативною та творчою молоддю, яка в подальшому може стати частиною колективу Укртелекому».

«Кращі – з Укртелекомом» – це п’ятитижнева освітня програма, що розрахована на студентів останніх курсів, а також випускників вищих навчальних закладів. До участі у конкурсному відборі запрошуються молоді фахівці в галузі телекомунікацій, IT, фінансів, продажів, загального менеджменту (в т.ч. HR, PR та ін.). Під час навчання учасники програми працюватимуть над реальними проектами, що дозволить їм отримати не лише теоретичні знання про ринок телекомунікацій, а й практичні навички вирішення бізнес-завдань. Також у програмі заплановано майстер-класи від менеджерів середньої ланки та внутрішніх тренерів Укртелекому..

Дізнатися деталі щодо участі в освітньому проекті в Одесі, Дніпропетровську та Києві, а також слідкувати за подальшим перебігом «Кращі – з Укртелекомом» у цілому можна у соціальних мережах: Facebook та Вконтакті.

Похожие пресс-релизы