pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Da Vinci Learning і ВОЛЯ запрошують в захоплюючу подорож до Берліна

Телеканал Da Vinci Learning і лідер ринку розваг ВОЛЯ оголосили про старт онлайн-змагання «Дослідники міста» з головним призом – можливістю цілою родиною провести захоплюючий вікенд у столиці Німеччини. Спеціально для змагання організатори також підготували онлайн-енциклопедію для дітей.

Телеканал Da Vinci Learning завжди шукає нові шляхи підвищення рівня знань всіх членів сім'ї. Цього разу спільно з ВОЛЕЮ була запущена онлайн-вікторина. Абоненти ВОЛІ, відповідаючи на цікаві питання, можуть виграти різні призи: телескоп, рюкзак і навіть вихідні в Берліні!

Щоб взяти участь у конкурсі, глядачам каналу Da Vinci Learning необхідно перейти за посиланням https://my.volia.com/kiev/uk/cockpit/offers/vasha-simya-mozhe-vigrati-po....

Після цього потрібно, слідуючи підказкам, відповісти на питання і зареєструватися. Переможець вибирається випадковим чином з тих, хто є абонентом ВОЛІ і правильно відповів на запитання.

Більше того, кожен учасник може безкоштовно завантажити з мережі веселу пізнавальну енциклопедію Da Vinci Learning, що включає в себе історії найважливіших у світі наукових відкриттів, експерименти, які можна проводити прямо у себе вдома, і все це у вигляді захоплюючого коміксу, які не змусить дітей нудьгувати. По розділах енциклопедії юні читачі можуть подорожувати в компанії двох веселих персонажів – маленьких Леонардо да Вінчі і Миколи Коперника, які нагадають всім читачам, що вчитися це дуже захоплююче і цікаво.

Похожие пресс-релизы