Послуги сімейства «ВОЛЯ Smart» отримали підтримку новітніх версій ОС iOS і Android

Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ оголошує про вихід нової версії додатка YourTV 1.4.1 для смартфонів на базі операційних систем для смарт-пристроїв. У новому додатку, що дозволяє абонентам компанії користуватися послугою інтерактивного телебачення"ВОЛЯ Smart HD" і сервісом мультиекрану "ВОЛЯ Smart Touch", з'явилася підтримка операційних систем Android 6.0 і iOS 9.

Нова версія програми Minerva YourTV 1.4.1 для перегляду ТБ, а також передач і фільмів в онлайн-кінотеатрі послуги "ВОЛЯ Smart HD" вже доступна для завантаження в магазинах ігр та додатків AppStore і GooglePlay. За інформацією від розробників, крім забезпечення сумісності з новими версіями популярних мобільних операційних систем, в новій версії виправлений ряд помилок і підвищена продуктивність.

Додаток YourTV призначений для користувачів інтерактивного телебачення «ВОЛЯ Smart HD». Разом з послугою «ВОЛЯ Smart Touch» дане програмне забезпечення дозволяє абонентам ВОЛІ переглядати весь контент "ВОЛЯ Smart HD" на смартфонах та планшетах, а також легко управляти функціями відтворення (повторний старт, перемотування телепередач, пауза) і при бажанні передавати відео-потік на екран телевізора.

В арсеналі послуги інтерактивного телебачення "ВОЛЯ Smart HD" - понад 150 рейтингових телеканалів, з яких 15 – у форматі високої чіткості, каталог, що регулярно оновлюється, до якого входять понад 25 000 фільмів і ТБ-програм, у тому числі HD-якості. Управління ресурсами здійснюється за допомогою зручного і зрозумілого електронного програмного гіда (EPG).

До 31 жовтня 2015 для нових абонентів діє акція «Міксуй Smart HD», за допомогою якої можна підключити "ВОЛЯ Smart HD" лише за 65 грн./міс. на 4 місяці.