pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк спрощує оформлення візи в Посольстві Словаччини

З 10 серпня 2015 року сплатити консульський збір на користь Посольства Словаччини в Україні і Консульства Словаччини у м. Ужгород при оформленні шенгенської візи можна в будь-якому відділенні мережі ОТП Банку на всій території України.

Сервіс організований для клієнтів з використанням спеціального програмного забезпечення Embassy Payments на базі системи дистанційного банкінгу клієнт-банк «OTP online». Автоматична передача в банк інформації про апліканта дозволяє мінімізувати помилки при прийомі таких важливих платежів як оплата за візи виїжджаючих за кордон. У результаті платнику достатньо звернутися до найближчого відділення банку і повідомити номер талона, отриманого при подачі документів у візовому центрі, і платіж буде прийнятий швидко і безпомилково.

Крім передачі рутинної роботи з готівковими коштами в банк, Посольство отримує ряд інших переваг від використання функціоналу Embassy Payments. Завдяки тому, що інформація про прийнятий у банку талон та проведену оплату доступна в системі «OTP online», Посольство і візовий центр можуть контролювати статус кожного талона в режимі онлайн. Відповідно, апліканту більше немає необхідності повертатися в Посольство для надання квитанції з відміткою банку, що підтверджує оплату консульського збору.

За цей ще нетривалий період співпраці з Посольством Словаччини в Україні і Консульством Словаччини в м. Ужгород за допомогою нового сервісу вже було оброблено близько 2000 платежів за візи.

«Розроблений нами сервіс вже не перший день успішно використовується безліччю дипслужб в Україні і продовжує демонструвати свою актуальність. Як і всі наші сервісні і продуктові пропозиції, послуга базується на стратегії win-win, забезпечуючи очевидні переваги як Посольству Словаччини в Україні, так і його клієнтам. Дана послуга також може бути цікава візовим центрам, що обслуговують відразу кілька Посольств», - зазначила Ольга Байцар, Начальник Управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».

Детальніше про діяльність та пропозиціях ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044490 05 00.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы