pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Запрошуємо вас на презентацію культурного проекту «Арт – династія»

7 жовтня 2015 р. о 18.00 у Національному заповіднику «Софія Київська», у виставковому залі «Хлібня» відбудеться презентація великого культурного проекту
«ART Families – Мистецькі родини». Проект буде реалізований за ініціативи Національного заповідника «Софія Київська» та «Light Art Foundation».

Виставка «Арт – династія. Родина Рижих-Неледва» стане початком великого проекту «ART Families – Мистецькі родини», який ставить за мету нагадати про високі сімейні цінності у складний для країни час.

«Особливістю цієї події є те, що вперше з часів створення будуть представлені всі збережені в мистецькій родині раритети 50-х - 60-х років та вибрані твори різних періодів творчого шляху академіків живопису Віктора Рижих і Галини Неледви, та роботи Олени Рижих від 80-х років до сьогодення.
Сучасним поціновувачам мистецтва буде цікаво дізнатись, що студія В. Рижих і Г. Неледви була одним із центрів "художньої свободи" та опозиції на рівні з такими "неформальними академіями", як майстерні Ф. Манайла (Ужгород), Р. Сельського (Львів), а у Києві – дім С. Параджанова, майстерні А. Горської, В. Зарецького, І. Григор’єва та З. Лєрман.», - говорить куратор проекту – Дмитро Струк.

Учасники проекту – В. Рижих, Г. Неледва, О. Рижих – презентували свою творчість у численних національних і міжнародних виставках. Їх твори зберігаються у музейних та приватних колекціях України та світу.

Ведуча вечора – Ала Тулінська.

Будемо раді бачити Вас на виставці!

Місце, дата і час проведення презентації:
Національному заповіднику «Софія Київська», виставковий зал «Хлібня»
7 жовтня 2015 року о 18:00 за адресою:
вул. Володимирська, 24, м. Київ

Похожие пресс-релизы