pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Протягом 3 кварталів 2015 року Укртелеком підвищив ефективність роботи при стабільному доході

За 9 місяців 2015 року Укртелеком продемонстрував високу ефективність роботи та завершив період з маржою EBITDA на рівні 29,7 % і чистим прибутком у розмірі 493,2 млн. грн. Дохід (без врахування ПДВ) залишився на рівні аналогічного періоду 2014 року та склав понад 4 млрд. 766 млн. грн. При цьому до бюджетів усіх рівнів перераховано понад 1 млрд. 473 млн. грн.

Дохід компанії (без урахування ПДВ) за три квартали 2015 року склав понад 4 млрд. 766 млн. грн., у тому числі надходження від надання телекомунікаційних послуг – понад 4 млрд. 565 млн. грн. Компанії вдалося зберегти стабільність доходу порівняно з аналогічним періодом минулого року, незважаючи на втрату активів у Криму, зниження активності на Донбасі та складну економічну ситуацію у країні в цілому.

У третьому кварталі 2015 року компанія досягла маржі EBITDA 31,8 %, що склала 538,3 млн. грн. У порівнянні з другим кварталом цього року EBITDA зросла на 7,4 %. Чистий прибуток у третьому кварталі зріс на 14,5 % у порівнянні з попереднім кварталом і склав 351,6 млн. грн. Відтак, чистий прибуток за весь звітний період становить 493,2 млн. грн.

Позитивну тенденцію щодо росту доходів продовжує демонструвати послуга широкосмугового доступу до мережі інтернет. За 9 місяців поточного року дохід від цього напрямку збільшився на 60 млн. грн. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року і склав майже 984 млн. грн. Маючи найбільш розвинену мережу в Україні, компанія активно конкурує з численними провайдерами у великих містах та реалізовує стратегію підключення сіл та селищ. З початку року Укртелеком підключив до інтернету 186 сіл і селищ. База користувачів широкосмугового доступу лишається стабільною, нараховуючи понад 1,631 млн. користувачів.

Динаміка доходів від фіксованої телефонії відповідає загально ринковій тенденції заміщання стаціонарного телефонного зв’язку мобільним. Доходи в цьому напрямку за звітний період склали 2 млрд. 388 млн. грн, що на 211 млн. грн. менше, ніж за 9 місяців минулого року.

Компанія продовжує інвестувати у розвиток ШСД та впроваджувати нові продукти, які швидко набирають популярності. Так послугою «Інтерактивне TV» сьогодні вже користується майже 56 тисяч абонентів. А для бізнес- сегменту оператор представив рішення на базі «хмарних» технологій і вже обслуговує понад 1,5 тисячі користувачів V-PBX.

В Укртелекомі продовжуються трансформаційні процеси, спрямовані на підвищення операційної ефективності та вдосконалення бізнес-процесів, а також – реалізація проектів щодо модернізації та розвитку мережі, впровадження нових сервісів для різних сегментів клієнтів. Компанія зацікавлена у висококваліфікованих фахівцях, підвищенні професійних навичок та компетенцій співробітників. Цього року корпоративне навчання пройшло близько 2,5 тисячі працівників.

«Стабільний дохід, впровадження нових продуктів, підвищення ефективності роботи і, як наслідок, стале зростання прибутку, підтверджують правильність обраного нами курсу, спрямованого на модернізацію та трансформацію компанії», – відзначив Юрій Курмаз, директор ПАТ «Укртелеком», коментуючи результати діяльності.

Похожие пресс-релизы