pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком підключив до широкосмугового інтернету 186 сільських населених пунктів у 23 областях України

Цього року можливість доступу до всесвітньої мережі з’явилася у понад 25 тисяч мешканців країни

Укртелеком продовжує розвивати свою мережу безлімітного широкосмугового інтернет-доступу у невеликих населених пунктах і сільській місцевості, забезпечуючи їм нові можливості для розвитку та інтеграції у сучасний цифровий простір. За 9 місяців цього року можливість підключення інтернету з'явилася у понад 25,6 тисячі мешканців 186 населених пунктів України. Загалом інтернет від Укртелекому є у понад півтори тисячі міст і сіл країни.

«Укртелеком має найрозвиненішу мережу в країні, але не зупиняється на досягнутому. Ми розширюємо географію послуги, йдучи в невеликі населені пункти, – говорить Денис Захаренко, директор дирекції розвитку масового сегмента Укртелекому. – Це стратегічна програма розвитку Укртелекому, яка демонструє гарні результати, – у невеликих містах та сільській місцевості база користувачів широкосмугового доступу зростає. А напрямок ШСД показує позитивну динаміку».

Сьогодні компанія обслуговує понад 1,631 млн. користувачів широкосмугового доступу. За 9 місяців 2015 року дохід від цього напрямку збільшився на 60 млн. грн. порівняно з аналогічним періодом минулого року і склав майже 984 млн. грн.

Укртелеком продовжує інвестувати у розвиток ШСД, впроваджувати нові продукти, розробляти цікаві цінові пропозиції та комплексні рішення. Наприклад, зараз абонентам доступний безлімітний інтернет за 39,90 грн./місяць, а пакетна пропозиція – ШСД та «Інтерактивне TV» – за 89 грн./міс.

Похожие пресс-релизы