pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Міст Експрес» – офіційний партнер ФК «Карпати»

Вітаємо з перемогою команду ФК «Карпати»!

«Зелено-білі» продовжують співпрацю з поштово-логістичним оператором «Міст Експрес», лідером кур’єрських послуг на ринку України.

У рамках цього партнерства, уже з суботнього матчу, в якому «Карпати» приймали та перемогли запорізький «Металург», бренд компанії з’явився на ігровій формі основного та молодіжного складу команди. Банери «Міст Експрес» були розташовані в зоні головного входу та на полі, а команда «Міст Експрес» щиро вболівала за команду «Карпат» під час матчу.

Генеральний директор «Міст Експрес» Юрій Авдиш прокоментував продовження співпраці між двома брендами.

«Підтримка ФК «Карпати» повністю відповідає місії та стратегії нашої компанії «Міст Експрес». Ми підтримуємо один з найпопулярніших видів спорту, актуальних та цікавих від давнини до сьогодення, який єднає мільйони людей у всьому світі. Наша діяльність теж об’єднує безліч людей у різних куточках світу та навіть на різних континентах. Отже, обираючи інвестиції у футбол – ми обираємо спонсорство популярного виду спорту, здорового та активного способу життя. А концентруючись на підтримці саме ФК «Карпати» - ми допомагаємо львівській команді, вкладаємо кошти у розвиток львівського регіону та безпосередньо міста Львова. Впевнений, що співробітництво ФК «Карпати» та поштово-логістичного оператора «Міст Експрес» перетвориться на взаємовигідну співпрацю відомого українського футбольного бренду та поштово-логістичної компанії, яка призведе лише до перемог та успіхів. Ми щиро бажаємо ФК «Карпати» вдалих матчів та перемог, а нам всім – успішної, плідної та продуктивної співпраці».

Похожие пресс-релизы