Традиційно до зимових свят ТМ «Львівське» випустила лімітований сорт пива

До зимових свят ТМ «Львівське» підготувала для шанувальників гарного пива приємний подарунок – «Львівське Різдвяне». Цей особливий сорт традиційно виробляється в обмеженій кількості і вже доступний у продажу по всій території України.

Зимові свята – це вершина радості та єднання найближчих і найрідніших. Це час відродження старовинних обрядів і сімейних традицій. У кожному будинку напередодні свят надзвичайно гучно. Господарі поспішають поставити біля вікна найпишнішу ялинку, приготувати до свят найбілішу скатертину й порадувати гостей багатим столом, щоб, за прикметами, посприяти щедрому врожаю і благополуччю на наступний рік.

Для святкового різдвяного застілля гарний господар заздалегідь шукав особливий напій на подив гостей і родичів. І тут на допомогу приходили знатні пивовари, слава яких розходилася за багато верст.
Традиція варити різдвяне пиво в Україні налічує кілька століть і особлива заслуга в цьому саме львівських майстрів. Утримуючи першість у розмаїтті сортів стародавнього напою, еталоном своєї майстерності вони по праву вважали саме зимове пиво.

Кажуть, цілий рік вони трудилися над удосконаленням його рецептури, експериментували з додаванням прянощів, особливого хмелю і вдосконаленням технологій приготування.

Не дивно, що майстри Львівської пивоварні, поважаючи стародавні українські звичаї, відродили для українців особливий сорт – «Львівське Різдвяне». Традиційний лімітований сорт «Львівського» – це спеціальне темне пиво з ароматом різдвяних спецій; пиво, що ввібрало в себе багатовікову історію досконалості смаку й багатогранності аромату. Сучасне «Львівське Різдвяне», так само, як і його давні попередники, вирізняється особливим, збалансованим поєднанням щільності пива, що становить 11,6%, і вмісту алкоголю – не менше 3,9%.

Обмежену серію «Львівського Різдвяного» випущено в скляних пляшках об'ємом 0,5 л. Пиво вже надійшло у продаж і буде радувати своїх шанувальників до кінця січня 2015 року.

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Львівські пивовари завжди виділялися гостинністю і приготуванням до свят. Ми, шануючи давні традиції, щорічно радуємо любителів пива особливим подарунком. Яскравий дизайн «Львівського Різдвяного», багатогранний смак і приємний пряний аромат різдвяних спецій налаштовують на святковий лад і дарують чудовий настрій. Поспішайте скуштувати «Львівське Різдвяне», адже цей ексклюзивний сорт буде доступний всього кілька місяців».