pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

47 студентів – фіналістів програми «Кращі - з Укртелекомом» пройдуть стажування в компанії

Учасники освітнього проекту, який охопив 5 міст України, успішно завершили навчання. Новий набір молодих спеціалістів на програму планується вже в 2-му півріччі 2016 року.

В період з початку вересня до середини жовтня 60 студентів вищих навчальних закладів з Києва, Львова, Дніпропетровська, Одеси та Харкова приєдналися до освітньої програми Укртелекому. Під час навчання учасники працювали над реальними бізнес-проектами. Це дозволило їм ознайомитися з телекомунікаційною сферою в цілому та стандартами роботи Укртелекому зокрема. Крім того, для студентів було проведено близько 250 годин майстер-класів від 30 внутрішніх тренерів компанії. За результатами захисту бізнес-проектів, загального рейтингу та співбесід із керівниками напрямківпройти стажування у компанії запрошено 47 молодих фахівців. Вони будуть набувати практичного досвіду за напрямками: управління персоналом; обслуговування абонентів як масового, так і бізнес сегменту; інформаційних технологій тощо.

«Можливість працювати в організації в період активних перетворень – це чудова школа і безцінний досвід. Він допомагає розвинути навички з лідерства, управління змінами та здатність працювати в умовах змін – тобто саме ті якості, що високо цінують сучасні роботодавці, - коментує Тетяна Петрук, директор з управління персоналом та організаційного розвитку ПАТ «Укртелеком». – Ми будемо й в подальшому організовувати проекти, які спрямовані на залучення молодих спеціалістів в компанію».

Нагадаємо, щоб стати учасником програми студенти проходили декілька етапів співбесід. Найбільший конкурс був у Києві – 4 особи на місце. Наступний набір студентів планується вже в 2-му півріччі 2016 року.

Укртелеком вже не вперше організовує навчальні програми для студентів. Навесні 2015 року оператор провів пілотний проект «Кращі – з Укртелекомом» у Києві. Наразі із 12 фіналістів офіційно працевлаштовані четверо, ще двоє залишаються на стажуванні.

Слідкуйте за подальшим розвитком проекту «Кращі - з Укртелекомом» у соціальних мережах: Facebook, Вконтакте.

Похожие пресс-релизы