Porsche Finance Group передала Товариству Червоного Хреста України 120 000 грн на допомогу родинам переселенців

Porsche Finance Group (PFG) продовжує свої соціальні ініціативи та участь у різноманітних суспільно корисних проектах. Так, у листопаді 2015 року компанія перерахувала 120 000 грн Товариству Червоного Хреста України, яке опікується внутрішньо переміщеними особами та найменш захищеними верствами населення.

«Товариство Червоного Хреста України підтримує людей у місцях компактного проживання та на територіях, що постраждали внаслідок збройного конфлікту. Ми надаємо допомогу лікарням та організували мобільні медичні бригади у Харківській, Луганській, Донецькій, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Одеській областях. Проведення масштабних благодійних кампаній вимагає значних ресурсів і спонсорська підтримка нам вкрай необхідна. Тому ми дуже вдячні Porsche Finance Group за постійну, своєчасну й таку важливу грошову допомогу», – говорить Іван Усіченко, президент Товариства Червоного Хреста України.
Благодійні кошти будуть спрямовані, зокрема, на реалізацію соціальної програми продуктової підтримки внутрішньо переміщених осіб, які проживають у м. Києві та Одеській області. Дослідження свідчать, що кількість ВПО з Донбасу та Криму до цих регіонів дедалі зростає. Станом на 1 грудня 2015 р. на облік взято 1.621.030 внутрішньо переміщених осіб. У Києві кількість вимушених переселенців становить 46.592 особи, а в Одеській області – 34.062 особи.

«Ми завжди підтримуємо Товариство Червоного Хреста України у його благородній справі, особливо у такий надскладний для усіх час. Попри всі обставини, завдання бізнесу – допомагати суспільству і робити все можливе для того, аби люди, які потребують допомоги, отримували її», – підкреслив Андреас Целлер, директор Porsche Finance Group.
Зазначимо, що підтримка Товариства Червоного Хреста України з боку Porsche Finance Group вже стала доброю традицією. У серпні PFG передала благодійній організації у користування новий автомобіль. Крім того, раніше компанія виділила кошти на потреби лікарні Товариства у м. Вижниця Чернівецької області, а також надала фінансову допомогу хоспису Св. Олени для лікування хворих на онкологію у м. Коростень на Житомирщині. Товариство Червоного Хреста України не фінансується державою та потребує постійної спонсорської підтримки.