pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ТМ Ceresit і ТМ Момент визнані лідерами ринку!

ТМ Ceresit отримала звання найкращої, на думку споживачів, у категорії «Будівельна суміш», а ТМ Момент – у категорії «Побутовий клей» згідно з результатами конкурсу товарних марок «Фаворити успіху».

Товарні марки компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)», а саме ТМ Ceresit і ТМ Момент, посіли перші місця у народному рейтингу суспільної довіри у рамках щорічного конкурсу «Фаворити Успіху». Згідно з методикою конкурсу, дослідження базується на споживацьких вподобаннях пересічних споживачів, експертів і українських знаменитостей, зокрема творчої та ділової еліти*.

Місця у відповідних категоріях розподілились наступним чином:

• «Будівельна суміш»: 1 місце – Ceresit, 2 – Knauf, 3 – Момент
• «Побутовий клей»: 1 місце – Момент; 2 – Секунда 505; 3 – Ферозит

Ольга Ступина, керівник департаменту маркетингу компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)», відмітила: «ТМ Ceresit і ТМ Момент є пращурами сухих будівельних сумішей та побутових клеїв в Україні, і, незважаючи на конкуренцію, продовжують утримувати першість у своїх категоріях. Ми досягли таких визначних результатів завдяки постійному розвитку та контролю якості продукції. Висока оцінка нашої роботи споживачами мотивує нас іти вперед і пропонувати нові матеріали для будівництва та ремонту, підвищуючи комфорт життя нашого споживача.

Продукти компанії під відомими марками постійно вдосконалюються, відповідаючи споживацьким очікуванням та вимогам, що постійно зростають; а також відповідають європейським та міжнародним нормам безпеки.

* Протягом 2015 року було опитано у рамках конкурсу 36 184 респонденти. Результати підтверджуються маркетинговою дослідницькою компанією InMind і проходять аудит Київського міжнародного інституту соціології (КМІС). Статистика: http://www.favor.com.ua/ru/news/25880.html#stats.

Результати опитування споживачів
- У категорії «Будівельна суміш»: http://www.favor.com.ua/vote/products/building-mortar/?results=2015U.
- У категорії «Побутовий клей»: http://www.favor.com.ua/ru/vote/products/adhesive/?results=2015U

Довідка про конкурс «Фаворити Успіху»:

Конкурс товарних марок «Фаворити Успіху» – перший і єдиний в Україні публічний конкурс товарних марок з відкритими рейтингами. Конкурс проводиться щорічно з 2003 року за прозорою методикою вивчення суспільної думки з метою визначення найкращих, рекомендованих товарних марок та послуг, на які є попит на українському рику; а також яскравих представників вітчизняного шоу-бізнесу. У конкурсі також приймають участь усі без винятку товарні марки, які офіційно присутні в Україні, у відповідних категоріях свого профілю.

Переможці конкурсу, Фаворити суспільної довіри, визначаються за результатами масштабних опитувань, за участі трьох респондентських груп: Експертного Журі (профільних спеціалістів різних напрямів ринку товарів та послуг), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей), та безпосередніх споживачів, які вказують свої особисті вподобання, діляться думками, особистим досвідом та рекомендаціями в Інтернеті, на порталі FAVOR.com.ua.

Довідка про компанію «Хенкель Баутехнік (Україна)»:

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» – виробник будівельних сумішей та систем утеплення ТМ Ceresit, шпалерних клеїв ТМ Metylan, імпортер і продавець побутових клеїв і будівельних сумішей ТМ «Момент». Асортимент продукції компанії налічує більше 500 найменувань. В Україні компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» розпочала свою роботу в 1998 році, побудовано 4 заводи. «Хенкель Баутехнік (Україна)» відрізняється системним підходом, пропонуючи готові системи облицювання, теплоізоляції та оздоблення фасадів, системи влаштування підлог, гідроізоляції та гідрофобізації..

«Хенкель Баутехнік (Україна)» має в своєму розпорядженні мережу з 35 Центрів комплектації Ceresit-Pro, які надають повний комплекс послуг з утеплення будинків методом скріпленої теплоізоляції. Активно розвиваються Центри тонування Ceresit, де безпосередньо в місцях продажів можна тонувати штукатурки і фарби. Сьогодні в Україні функціонує 500 Центрів тонування.

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» активно розвиває комплексний соціально-освітній проект «Хенкель Академія». За підтримки Міністерства освіти і науки України розроблено навчальні програми для студентів будівельних ВПУ по всій країні; працюють 29 центрів підготовки фахівців в 21 області України.

За свою історію компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» удостоїлася багатьох нагород: «Вибір Року», «Вища проба», «Кращий роботодавець», «Золота якість», «Київська якість», «За кращу податкову дисципліну» та інші.
Додаткова інформація для ЗМІ:
Анна Бортяна
+ 38 067 240 15 16
[email protected]

Похожие пресс-релизы