pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Понад 11 мільйонів місцевих розмов з таксофонів протягом року

Укртелеком продовжує реалізацію популярної соціальної ініціативи щодо надання безкоштовних місцевих дзвінків з таксофонів до кінця 2016 року

Протягом 2016 року мешканці та гості України зможуть безкоштовно телефонувати на місцеві фіксовані номери з таксофонів оператора по всій країні. А це означає, що дзвінок не тільки у межах міста, а навіть району (смт, села, селища та інших населених пунктів у межах одного району) також не тарифікується. Мережа Укртелекому нараховує понад 6,2 тисяч універсальних таксофонів, що надають послуги як вихідних, так і вхідних дзвінків.

Укртелеком прагне забезпечити максимум можливостей для користувачів фіксованої телефонії, створюючи вигідні умови для спілкування. Соціальна ініціатива щодо безкоштовних дзвінків з таксофонів, яка стартувала в травні 2014 року, підтвердила свою значимість та корисність. За цей час місцеві розмови з таксофонів стали досить популярними – в середньому щомісяця здійснюється понад 900 тисяч дзвінків. Також до мільйона хвилин у місяць зріс і місцевий трафік з таксофонів.

Загалом же протягом 2015 року з таксофонів Укртелекому було здійснено майже 11,2 мільйонів місцевих дзвінків. Лідери з користування таксофонами – мешканці Київщини, Запоріжжя, Харківщини, Дніпропетровщини та Львівщини.

Розташовані таксофони як у великих містах, так і у невеликих населених пунктах у загальнодоступних місцях – вокзали, торгові центри, лікувально-оздоровчі заклади, ринки, сквери, парки, пляжі, в центральних та спальних районах.

Похожие пресс-релизы