pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком підключив до інтернету 310 АЗК WOG

Укртелеком надав інтернет-доступ, а також забезпечив технологією VPN значну частину АЗК компанії. На черзі підведення оптично-волоконних ліній зв’язку до більш як 20 офісів компанії

Укртелеком понад 5 років співпрацює з однією з найбільших мереж автозаправних комплексів «WOG», яка нараховує близько 500 АЗК по всій Україні. Оператор надає компанії широкий спектр телекомпослуг, а саме: телефонний зв’язок, сервіс «0 800», послуги VPN (віртуальна приватна мережа) та ін. У 2015 році компанії значно розширили свою співпрацю. Так, Укртелеком підключив 318 АЗК до технології VPN, а також забезпечив послугами доступу до мережі інтернет 310 автозаправних комплексів партнера. Для реалізації проекту оператор використав як мідні, так і волоконно-оптичні лінії зв’язку.

«У 2015 році команда В2В-сегменту Укртелекому реалізувала декілька масштабних проектів для підприємств різних галузей економіки, інвестуючи кошти у розвиток мережі та нових технологій. Наш комплексний та індивідуальний підхід до потреб клієнта дозволяє розширювати співпрацю з існуючими корпоративними клієнтами та залучати нових, – підкреслює Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту ПАТ «Укртелеком». – Проект з АЗК WOG матиме продовження і в цьому році. Ми вдячні партнеру за довіру та плідну співпрацю».

У першому кварталі 2016 року Укртелеком закінчить реалізацію ще одного проекту для компанії WOG. Наразі оператор будує волоконно-оптичні лінії зв’язку до 23 офісів партнера, що розташовані в 17 областях України.

«Завдяки співпраці з компанією Укртелеком та побудові наземних каналів зв’язку було значно пришвидшено обслуговування клієнтів на АЗК, – зазначає Олег Кушіль, директор Департаменту інформаційних технологій ТОВ «ВОГ РІТЕЙЛ». – Суттєво зменшився час авторизації при обслуговуванні за банківськими та смарт-картками. Наші клієнти почали відчувати всі переваги програми лояльності PRIDE, отримуючи миттєві знижки та пропозиції, що генеруються в режимі он-лайн. Великим попитом серед клієнтів АЗК користується безкоштовний швидкісний доступ до мережі інтернет, який надається оператором на більш ніж 300 АЗК по всій території України».

Похожие пресс-релизы