pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Минулого року Укртелеком обробив понад 10 млн телефонних запитів автоматично

Протягом 2015 року близько 60% дзвінків до Контакт-центру Укртелекому опрацьовувалися автоматично за допомогою голосового меню.

У 2015 році Контакт-Центр Укртелекому щомісячно отримував близько 1,5 млн вхідних дзвінків. З них 875 тис. автоматично обслуговувалися за допомогою IVR – голосового меню, що дозволяє отримати допомогу без очікування на лінії. Решту запитів було переадресовано фахівцям Контакт-центру, які змогли опрацювати 92% з них. 26% звернень до операторів після реєстрації направлялися до регіональних підрозділів компанії.

Кількість операторів за минулий рік зросла на 17% до 487 фахівців, що значно покращило якість надання послуг. Якщо у січні 2015 року середній час очікування абонента на лінії для з’єднання з оператором складав 3 хв. 47 с, то вже у грудні цей показник дорівнював 1 хв. 33 с.

Крім того, у 2015 році абоненти Укртелекому отримали можливість звернутися до оператора за допомогою спеціального додатку «Online допомога» на сторінках Укртелекому в Facebook та ВКонтакте.

Контакт-центр Укртелекому працює понад 10 років. Отримати консультацію абоненти можуть за цілодобовими телефонами, в центрах обслуговування або на сайті компанії. Зараз Контакт-центр розташований на 3 локаціях – у Києві, Львові та Харкові. В 2016 році планується повномасштабний запуск ще однієї локації в Черкасах. Консультанти Контакт-центру постійно вдосконалюють свої знання на різноманітних семінарах та тренінгах, що проводяться як внутрішніми спеціалістами, так і запрошеними фахівцями.

Похожие пресс-релизы