pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Логістик МТС» - допоможемо дітям і збережемо майбутнє України

04 березня компанією «Логістик МТС» була здійснена благодійна акція, в ході якої обласному міжрегіональному центру соціально-психологічної реабілітації дітей в м.Умань була передана матеріальна допомога.
Центр піклується про дітей, чиї батьки перебувають у місцях позбавлення волі, дітей переселенців та сиріт віком від 2-х до 18-ти років. Діти перебувають у закладі до всиновлення чи вступу до кваліфікаційного навчального закладу.
На сьогоднішній день у центрі перебуває понад 60 дітей, хоча він розрахований на проживання на постійній основі до 40 осіб. У зв’язку зі збільшенням кількості дітей в дитячому будинку та за умов важкої ситуації в країні закладу як ніколи необхідна допомога. За нинішніх умов в Україні дитячий будинок потребує навіть елементарних продуктів харчування.
Зважаючи на те, що центр знаходиться у значній віддаленості від основних промислових міст, допомога до нього надходить досить рідко. Саме тому на заощаджені протягом року кошти компанією «Логістик МТС» було здійснено закупівлю продуктів харчування та необхідних меблів, а саме шаф для зберігання особистих речей діток, враховуючи їх збільшення у закладі. Окрім цього працівниками компанії були зібрані речі, взуття, книжки, іграшки, які також були передані до дитячого будинку.
Компанія «Логістик МТС» і надалі прагне допомагати центрам підтримки дітей. Адже зараз, коли ми відстоюємо споконвічну мрію українського народу до свободи, все більше дітей в Україні потребує нашої допомоги.
«Логістик МТС» закликає усіх небайдужих приєднуватися до проектів соціальної допомоги дітям. Адже навіть невеликий вклад кожного з нас сприяє розвитку соціальної підтримки дітей та робить вклад в майбутнє України.
Разом ми сила! Допомагаймо дітям разом.\

За додатковою інформацією звертатись до:
Познякова Юлія
[email protected]
моб: +38 067 353 75 69

Похожие пресс-релизы