Проект «Кращі з Укртелекомом» став частиною Українського Пакту заради Молоді-2020

Укртелеком підписав Пакт, що сприятиме розвитку та зміцненню співробітництва між бізнес-спільнотою та сферою освіти

17 березня Укртелеком спільно з іншими провідними роботодавцями, а також Міністерством молоді та спорту приєднався до Українського Пакту заради Молоді-2020. Основна мета документу – сприяти створенню мінімум 100 партнерств між бізнесом та освітнім сектором, а також забезпечити 10 000 місць для стажування та першої роботи молоді до 2020 року.

«Масштабні трансформаційні зміни, що відбуваються в компанії, створюють умови для активного залучення молодих фахівців. Уже другий рік поспіль в Укртелекомі діє комплексна програма, що передбачає організацію практик, стажувань та участь студентів в освітньому проекті «Кращі з Укртелекомом». Саме тому ми з радістю долучаємося до ініціативи Центру «Розвитку КСВ», – підкреслює Тетяна Петрук, директор з управління персоналом та організаційного розвитку ПАТ «Укртелеком», підписант Пакту.

Під час участі в освітній програмі «Кращі з Укртелекомом» студенти працюють над реальними проектами, що дозволяє їм отримати не лише теоретичні знання про сферу телекомунікацій, а й практичні навички вирішення бізнес-завдань. У 2015 році в програмі взяло участь 85 студентів з п’яти міст України: Києва, Одеси, Харкова, Дніпропетровська та Львова. 58 із них залишилося на стажування. Сьогодні вже 10 колишніх студентів з числа «кращих» офіційно працевлаштовано.

У 2016 році Укртелеком продовжить освітній проект, розширивши можливу кількість учасників до 110 студентів. Як і раніше, перевагу під час відбору на проект буде віддано молодим людям, що розділяють цінності компанії та пов’язують своє майбутнє з телекомунікаційною сферою.