pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОХМАТДИТ придбав медичне обладнання за кошти благодійної програми Укрексімбанку «Разом за життя»®

З 2009 року клієнти Укрексімбанку на постійній основі надають благодійну допомогу національній дитячій лікарні «ОХМАТДИТ»

Завдяки коштам благодійної програми Укрексімбанку «Разом за життя»® провідні дитячі медичні заклади країни мають можливість оновлювати лікувально-діагностичну базу для надання кваліфікованої медичної допомоги українським дітям. Так, Національна дитяча спеціалізована лікарня «ОХМАТДИТ» за внески благодійників – клієнтів державної фінустанови – протягом 2015 року придбала необхідне обладнання та матеріали на загальну суму понад 320 тисяч гривень.

За кошти програми «Разом за життя»® для Центру дитячої офтальмології та мікрохірургії ока лікарні «ОХМАТДИТ» придбано офтальмоскоп, світильник для процедур та набори для імплантації штучного кришталика. Бактеріологічна лабораторія отримала реактиви для визначення чутливості до антибактеріальних препаратів. Для Центру токсикології, інтенсивної та еферентної терапії закуплено розчини для проведення діалізу. В Центрі радіології відремонтовано рентгенологічне обладнання, що використовується для обстеження хворих з Центру онкогематології.

«Ми щиро вдячні за увагу та чуйність до проблем нашої дитячої лікарні і сподіваємося на продовження плідної співпраці з благодійниками, – наголосив головний лікар НДСЛ «ОХМАТДИТ» Юрій Гладуш. – Щорічно в стаціонарі ми лікуємо до 18 тисяч дітей, виконуємо близько 7 тисяч оперативних втручань, близько 20 тисяч пацієнтів отримують невідкладну допомогу в травматологічному пункті лікарні, а кількість звернень до консультаційно-діагностичної поліклініки перевищує 300 тисяч».

«До програми «Разом за життя»® на постійній основі долучаються тисячі клієнтів, які здійснюють благодійні внески заради майбутнього маленьких українців», – відзначила член Правління – заступник Голови Правління АТ «Укрексімбанк» Світлана Монастирська.

Благодійна програма Укрексімбанку «Разом за життя»® діє з 2005 року і має на меті допомогу чотирьом національним дитячим клінікам та 24 медичним закладам по всій Україні. Лікарня «ОХМАТДИТ» є учасником програми «Разом за життя»® з 2009 року. За цей час на рахунок лікарні клієнтами банку перераховано понад 870 тис. грн благодійної допомоги. Також для цікавого та корисного дозвілля маленьких пацієнтів влітку минулого року Укрексімбанк облаштував у відділенні дитячої неврології читацький куточок з ігровою зоною «Бібліотека Чарівниці».

Похожие пресс-релизы