pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Модернізація мережі Укртелекому в Києві розпочнеться з Троєщини

Укртелеком взявся до модернізації мережі в містах-мільйонниках, розпочавши процес технічної оцінки майданчиків

Бригади фахівців Укртелекому і його стратегічного партнера Huawei вже провели необхідні виміри на перших 30 майданчиках Києва, Львова, Харкова, Дніпропетровська та Одеси. Незабаром очікується поставка активних розподільних шаф Huawei, які буде встановлено замість застарілого обладнання. У столиці першими абонентами, хто зможе оцінити переваги модернізації Укртелекому, стануть мешканці району Троєщина.

Спеціалісти Укртелеком та Huawei обстежують майданчик для модернізації_1.jpg Спеціалісти Укртелеком та Huawei обстежують майданчик для модернізації.jpg

Спеціалісти Укртелеком та Huawei обстежують майданчик для модернізації_3.jpg Спеціалісти Укртелеком та Huawei обстежують майданчик для модернізації_5.jpg

Довідка:
Укртелеком розпочав модернізацію своєї мережі в містах-мільйонниках за фінансової підтримки China Development Bank і технічної підтримки компанії Huawei. Модернізація передбачає будівництво національної структури управління мережею з єдиним центром у Києві і резервним у Дніпропетровську, а також перехід на сучасні технології. Це дозволить Укртелекому надавати абонентам доступ в інтернет на швидкості 50 Мбіт/с за технологією VDSL і до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.

Похожие пресс-релизы