pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ «Діамантбанк» розширює регіональну присутність

Продовжуючи активний розвиток мережі, ПАТ «Діамантбанк» відкриває ще одне відділення в Одесі за адресою: пр-т Шевченка, 11-А, що стане вже третім представництвом банку у цьому місті.

«Банк і в подальшому планує розвивати свою присутність у регіонах та відкривати нові відділення для якісного обслуговування клієнтів. Ми чітко і рішуче дотримуємося обраної керівництвом стратегії розвитку й прагнемо забезпечити максимальну доступність до банківських послуг кожному українцю у будь-якому регіоні нашої країни», – зазначив Валерій Заєц, Заступник Голови Правління банку.

Нове відділення надаватиме повний спектр послуг як фізичним, так і юридичним особам. Завітати до нього та отримати професійне банківське обслуговування можна з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 години (каса працює з 9:00 до 17:00 години).

Нагадаємо, що на сьогоднішній день регіональна мережа ПАТ «Діамантбанк» налічує 95 відділень по всій території України.

Детальну інформацію про усі відділення банку можна дізнатися на сайті банку або зателефонувавши до інформаційного центру за номером 0 800 308 303.

Похожие пресс-релизы