pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Затвердження збільшення розміру дивідендів

Затвердження збільшення розміру дивідендів

На Щорічних загальних зборах Henkel AG & Co. KGaA було розглянуто і проведено голосування стосовно всіх питань порядку денного. Загалом у зборах, що проводилися у Дюссельдорфі 11 квітня 2016 року, взяли участь приблизно 1 500 акціонерів.

Рішення стосовно дивідендів
Згідно з пропозицією корпоративних органів Щорічні загальні збори ухвалили збільшення розміру дивідендів на 12,2 відсотка за привілейованими акціями, зокрема до 1,47 євро (минулий рік – 1,31 євро) та на 12,4 відсотка за звичайними акціями, зокрема до 1,45 євро (минулий рік: 1,29 євро). Коефіцієнт виплати дивідендів становить 30,2 відсотка від чистого прибутку після урахування частки міноритарних акціонерів і коригування з поправкою на статті непередбачуваних витрат. Загальна сума виплачуваних дивідендів становить майже 640 мільйонів євро.

Вибори нових членів до Наглядової ради та Комітету акціонерів
Йоганн-Крістоф Фрей (Johann-Christoph Frey), колишній член Комітету акціонерів, і барон Бенедікт-Ріхард фон Герман унд Тімотеус Хьотгес (Benedikt-Richard Freiherr von Herman und Timotheus Höttges) були обрані новими членами Наглядової ради. Їх було призначено замість Фердінанда Гроса (Ferdinand Groos) і Беатріце Гуйллауме-Грабіш (Béatrice Guillaume-Grabisch), які вийшли зі складу Наглядової ради, а Боріса Канессу (Boris Canessa) було обрано новим членом Комітету акціонерів.
Склад усіх інших членів Наглядової ради та Комітету акціонерів залишився незмінним.

Henkel є міжнародною компанією; провідні бренди і технології компанії розподілені в трьох підрозділах: миючі і очищувальні засоби (Laundry & Home Care), косметичні засоби (Beauty Care) і клейові технології (Adhesive Technologies). Компанія Henkel була заснована в 1876 році і зараз утримує провідні ринкові позиції як у споживчому, так і в промисловому секторах. Її найвідоміші бренди – Persil, Schwarzkopf і Loctite. У компанії Henkel працюють близько 50 000 чоловік, заявлений об'єм продажів становить 18,1 млрд. євро, а скоригований прибуток від основної діяльності в 2015 фінансовому році склав 2,9 млрд. євро. Привілейовані акції Henkel вказані в німецькому фондовому індексі (DAX).

Похожие пресс-релизы