pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк розширює можливості дистанційного банкінгу для корпоративних клієнтів

Продовжуючи розширювати можливості дистанційного доступу до рахунків та продуктів для корпоративних клієнтів, ОТП Банк реалізував новий функціонал – модуль «Корпоративні картки» у системі клієнт-інтернет-банкінг «OTP Online».
Новий функціонал дозволяє юридичним особам та фізичним особам-підприємцям, у яких відкрито корпоративний картковий рахунок зі спільним доступом та підключено систему клієнт-інтернет-банкінг «OTP Online» або «OTР Online клієнт (Легкий)», переглядати інформацію по корпоративному картковому рахунку. Зокрема, наразі функціональність модуля «Корпоративні картки» передбачає наступні опції:
• перегляд інформації про корпоративний картковий рахунок: поточний баланс, доступний залишок, статус рахунку, інше;
• перегляд інформації про картки: перелік карток, номер картки, ім’я та прізвище держателя, термін дії, статус картки, інше;
• можливість перегляду виписки. Виписки надаються у двох форматах:
- виписка за корпоративним картковим рахунком (аналогічна виписці за поточним рахунком), у якій зазначаються списані та зараховані суми;
- онлайн виписка за рахунком у розрізі операцій за картками – зазначаються списані та заблоковані суми за кожною карткою, а також зараховані суми на рахунок.
У найближчих планах - реалізація таких додаткових опцій модулю як можливість зміни витратних лімітів та здійснення активних операцій за рахунком.
«Виходячи з потреби сучасних клієнтів у безперешкодному цілодобовому доступі до власних фінансів, наші продуктово-сервісні пропозиції базуються на простих і зручних для корпоративних клієнтів механізмах контролю та управління фінансовими потоками компанії. Завжди актуальна інформація щодо рахунку, карток та доступного залишку стане зручним інструментом оперативного прийняття рішень та ведення бізнесу в цілому», - зазначила Ольга Байцар, Начальник Управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».
Система клієнт-інтернет-банкінг «OTP Online» - це зручний функціонал для створення та передачі до банку платіжних документів у національній та іноземній валюті з подальшою оперативною їх обробкою на стороні банку. Також «OTP Online» має широкий спектр можливостей, серед яких механізм автоматичного проведення платежів без участі менеджера рахунку, депозитний модуль, зарплатний модуль (функціонал для створення та передачі до банку реєстрів для виплати заробітної плати), надання виписки за рахунками клієнтів засобами системи з використанням електронного цифрового підпису, а також тарифний пакет «Технічна підтримка», що надає клієнтам пріоритетне обслуговування в рамках роботи з системою.
Детальніше про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы