pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Готуємося до Всесвітнього дня вишиванки

Всесвітній день вишиванки все ще не дуже відоме свято, але з кожним роком набирає популярності. Кожен третій четвер травня на вулицях українських міст все більше людей з’являються в гарних вишитих сорочках. Як підготуватися до свята і які вишиванки сьогодні продаються в мережі, вивчили в OLX.

Різноманіття вбрань вражає. Вишиванку можна придбати у вигляді сорочки чи сукні, фасон може бути як традиційним, так і досить сучасним. Майстри вишивають свої вироби не лише нитками, але й бісером.

Ціни на вишиванки дуже різні. Дитячу стилізовану футболку під вишиванку можна купити й за 30 грн. А за деякі наряди доведеться викласти тисячі гривень чи навіть доларів.

Найдорожча вишиванка, доступна в продажу на OLX, коштує $5 тис. Це чоловічі сорочка з креп-жоржету, датована близько 1900 роком. Навряд чи таке вбрання підійде для щоденного гардеробу, але колекціонери, безсумнівно, оцінять цей виріб.

Вишитий бісером жіночий комплект можна придбати за $2 тис. Сорочку й спідницю продають у Чернівцях.

Вишиванку з домотканого полотна 18 століття пропонують за $1500.

За $1400 можна придбати справжній раритет – обрядову жіночу сорочку для весілля, заручин чи сватання. Автор стверджує, що виріб вишитий її прабабусею. Вишиванці вже 115 років.

Топ-5 найдорожчих вишитих виробів замикає яскравий наряд – сорочка й жакет – вартістю $1100. Сорочка була вишита в Тернопільській області в 1890-1900 роках.

Окрім вишитого одягу, можна також придбати стилізовані аксесуари. Святковий образ доповнять ювелірні прикраси (від 350 грн). На прокат можна взяти вишиту краватку – цікавий варіант не тільки до Дня вишиванки, але і на останній дзвоник для школярів. А метелик-вишиванку можна придбати всього за 35 грн. Прикрасити зачіску дівчинки допоможе вишитий бантик (30 грн) чи обруч для волосся (130 грн). Колготки для дівчаток з вишитим принтом обійдуться від 40 грн.

Для найменших українців також можна знайти святкове вбрання. Ціни на вишитих чоловічків стартують від 30 грн. За таку ж суму можна придбати й костюмчик. Для дівчинки 1,5 років можна знайти цілий комплект – сукня, сумка й пов’язка на голову (250 грн).

Якщо у вас є бажання нарядити в цей святковий день і своїх домашніх улюбленців, то в мережі можна знайти вишиванки для тварин. Для йоркширських тер’єрів сорочка буде коштувати 50 грн, а сукня – 150 грн. Більше того, святковий образ можна доповнити навіть шароварами.

Водії можуть прикрасити своє авто зовні спеціальними стилізованими наклейками (від 35 грн за 1 метр), а всередині – вишитими чохлами на сидіння.

Похожие пресс-релизы