pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком стартує з «TV Бізнесом»

Бізнес-клієнти Укртелекому можуть скористатися новим сервісом, у якому враховано всі особливості цього сегменту, зокрема публічний перегляд телевізійних каналів

З 10 червня 2016 року Укртелеком розпочинає продаж послуги «TV Бізнес», яка надається у партнерстві з ТОВ «Діджітал Скрінз» (ТМ OLL TV).

Пропозиція буде цікавою для громадських місць, таких як: ресторани, кафе, бари, де для відвідувачів транслюється відеоконтент. Враховуючи запити саме цього сегменту споживачів, зокрема можливість публічного показу телевізійних каналів на різній кількості екранів та, звичайно ж, контент, розроблено кілька тарифних планів. Наразі пропонуються пакети, до яких включено футбольні канали як у звичайній, так і в HD якості. Для підключення одного екрану до «TV Бізнес» швидкість інтернету має становити від 6 Мб/c.

«Сьогодні стартує європейська футбольна першість. Закономірно, що зацікавленість у перегляді матчів серед відвідувачів кафе та ресторанів підвищилася. Саме тому ми пропонуємо ресторанному бізнесу ТV-пакети, до яких включено популярні канали «Футбол-1» та «Футбол -2». Впевнений, що вболівальники, які не пропускають жодного матчу своєї улюбленої команди, будуть приємно вражені контентом в HD-якості, – розповідає Микола Давиденко, директор розвитку корпоративного сегмента Укртелекому. – Хочу підкреслити, що в подальшому пакети, які ми будемо пропонувати, поповняться цікавими каналами відповідно до побажань кожного бізнес-сегменту».

Для того щоб користуватися сервісом «TV Бізнес», клієнтові потрібно підключити будь-яку послугу доступу до мережі Інтернет від Укртелекому: «Інтернет від Укртелеком» (за технологією ADSL), «Оптичний Інтернет» або «Доступ до мережі Інтернет за технологією Ethernet або SHDSL».

Детальну інформацію про послугу та умови її підключення можна отримати на корпоративному сайті Укртелекомуабо звернувшись до Контакт-центру за номером: 0 800 506 801 (безкоштовно у межах країни з номерів українських операторів).

Нагадаємо, що послугу «Інтерактивне TV» для приватних користувачів оператор пропонує з літа 2014 року. Послуга досить швидко стала популярною серед абонентів Укртелекому.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксована і мобільна телефонія та «хмарні» рішення.

Укртелеком розпочав стратегічну модернізацію своєї телекомунікаційної мережі, що дозволить надавати абонентам доступ до інтернету на швидкості 50 Мбіт/с за технологією VDSL і до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.

З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ «Укртелеком» є Група СКМ.

Похожие пресс-релизы