pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Тамаш Хак-Ковач визнаний кращим управлінцем серед банкірів

За підсумками рейтингу «Кращий банкір України», складеного журналом «Компаньйон», Тамаш Хак-Ковач, голова правління АТ «ОТП Банк», став переможцем у номінації «Кращий управлінець».
Переможці рейтингу визначалися шляхом загального голосування читачів журналу «Компаньйон» та членів клубу «Фінансист», серед яких фінансові та генеральні директори, голови та заступники голів правління і власники компаній. За допомогою анкет, розісланих як першим особам реального сектора бізнесу, так і представникам банківських структур, а також онлайн-голосування на сайті респонденти мали можливість вказати, хто саме відповідає найвищій оцінці як ефективний, авторитетний банкір, який є лідером для своєї команди.
На думку експертів, під керівництвом Тамаша Хак-Ковача, позиціонування ОТП Банку як сімейного бізнесу, і відповідно використання компромісного підходу у вирішенні будь-яких питань у взаєминах між керівництвом, співробітниками і клієнтами, дозволило банку зберегти та зміцнити позиції на ринку в умовах нестабільності.
Тонкощами підходу до взаємодії в команді пан Хак-Ковач поділився в своєму інтерв'ю.
Експерти і колеги неодноразово присуджували високі професійні оцінки голові правління ОТП Банку. Так, за підсумками рейтингу «30 кращих топ-менеджерів в 10 ключових галузях української економіки», опублікованого журналом «Фокус», Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк», став кращим топ-менеджером фінансового сектора. Також Тамаш Хак-Ковач став срібним переможцем в номінації «Кращий ТОП-менеджер банку» за результатами п'ятого щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України», який підготувала компанія «Фінансовий клуб». А за підсумками рейтингу UKRAINIAN BANKER AWARDS, складеного порталом delo.ua, Голова Правління АТ «ОТП Банк» увійшов до десятки кращих банкірів за підсумками 2015 року.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы