pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком запустив мобільну версію додатку «Online допомога» в соціальних мережах

Абоненти Укртелекому можуть звернутися до оператора за допомогою спеціального додатку в соцмережах, використовуючи мобільний пристрій

В липні 2016 року оператор розширив канали зв’язку з Укртелекомом, адаптувавши існуючий додаток «Online допомога» в FB (http://onlinehelp.ukrtelecom.ua/fb) та VK (http://onlinehelp.ukrtelecom.ua/vk) під мобільні гаджети. Тепер користувачам не обов’язково дзвонити до Контакт-центру Укртелекому або ж заповнювати форму зворотного зв’язку на сайті – отримати консультацію можна, відправивши своє питання за допомогою зручного спеціального додатку в соціальних мережах.

«Через веб-версію додатку «Online допомога» в червні 2016 року ми отримали близько 200 звернень від наших клієнтів. Впевнений, що з появою оновленої версії ми зможемо оперативно допомагати більшій кількості абонентів. Адже все що їм потрібно зробити – коректно ввести свої дані через форму, що доступна зі смартфону та планшету, підключених до інтернету», - розказує Денис Захаренко, директор з розвитку масового сегменту ПАТ «Укртелеком».

Додаток «Online допомога» в соціальних мережах було створено в 2015 році – в лютому в FB та в липні в VК. За цей період понад 2500 тис абонентів скористалися цим каналом зв’язку з Укртелекомом.

Похожие пресс-релизы