pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк реалізував новий кредитний продукт для клієнтів МСБ

З огляду на постійну потребу бізнесу у додатковому оборотному капіталі і необхідність забезпечення безперебійної роботи, ОТП Банк надає новим та існуючим клієнтам МСБ Welcome овердрафт. Простота, відсутність застави і швидкість в оформленні виділяє його серед інших.
Завдяки даній кредитній пропозиції, національні компанії з чистим річним оборотом від 1,5 млн до 50 млн грн отримають доступ до короткострокового фінансування, при якому компанія має можливість здійснювати оплату платіжних документів понад коштів на поточному рахунку, відкритому в ОТП Банку, в рамках встановленого ліміту. При цьому, розмір ліміту визначається як обсягом щомісячної виручки, що надходить на рахунок, так і основними фінансовими показниками діяльності компанії. У міру збільшення надходжень на рахунок, а також в залежності від інтенсивності роботи за рахунком ліміт може бути збільшений до 30% від щомісячних надходжень.
Банк максимально спростив процедуру і умови фінансування. У числі основних переваг Welcome овердрафту:
• мінімальний пакет документів;
• швидке прийняття рішення - до 3 днів;
• простий і прозорий тариф: фіксована процентна ставка і щомісячна комісія за управління лімітом овердрафту;
• комісія за встановлення ліміту - відсутня;
• застава і поручительство власника - не вимагається.
«Для залучення додаткового оборотного капіталу компаніями МСБ овердрафт є оптимальною формою фінансування. Ми працювали над тим, щоб зробити цей продукт максимально зручним і доступним для невеликих кампаній з мінімальним запасом активів для передачі в заставу банку. Для максимально швидкого оформлення ми відмовилися від оформлення поручительства. Також, однією з переваг використання Welcome овердрафту ми вважаємо обслуговування основних потоків в європейському банку - це гарантія їх збереження. На наш погляд, сукупність таких характеристик вигідно виділяє Welcome овердрафт серед існуючих пропозицій на ринку для Малого і середнього бізнесу», - зазначила Ольга Волкова, начальник управління продажів середнім і малим корпоративним клієнтам АТ «ОТП Банк».
Детальніше про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы