pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

АКЦІЯ «ATTENTION! – торгівля людьми!» до Всесвітнього Дня боротьби з торгівлею людьми

29 липня 2016 року з 1400 год. до 1530 год. (біля станції метро Хрещатик, головний вихід) громадська організація «Фундація «Гармонізоване суспільство» в рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні» за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Уряду Канади, у співпраці зі Службою у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить Акцію та інформаційний перфоментс «ATTENTION! – торгівля людьми!» присвячений Всесвітньому дню боротьби з торгівлею людьми.
У 2013 році Генеральною Асамблеєю ООН проголошено, а 30 липня 2014 року Організацією Об’єднаних Націй відзначено перший в історії Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який підтримує вся міжнародна спільнота. Як свідчить статистика, 27 000 000 людей перебувають у рабстві по всьому світу. На теперішній час масштаби цього виду злочинної діяльності набули таких вражаючих розмірів, що за оцінками експертів торгівля людьми за своїми наслідками стоїть на третьому місці після нелегальної торгівлі зброєю та наркотиками, - зазначає голова ГО «Фундація «Гармонізоване суспільство» Наталія Грищенко. Мета Акції – привернути увагу громадськості до актуальної проблеми торгівлі людьми, а також – активізувати діяльність державних установ та надавачів послуг у сфері протидії торгівлі людьми у місті Києві.
Як зазначив начальник Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Валерій Танцюра, в нашому місті активно здійснюється діяльність по наданню допомоги постраждалим від торгівлі людьми. З 2012 року було надано статусів постраждалих від торгівлі людьми 11особам. Ми залучаємо до співпраці міжнародні та громадські організації. Все це говорить про те, що реалізація державної політики у сфери протидії торгівлі людьми, дотримання норм міжнародного права є досить актуальним для України, а консолідація зусиль усіх рівнів влади, громадського сектору та міжнародної спільноти з цього питання є запорукою її європейської інтеграції.
Цього року в рамках Акції вперше буде проводитися інформаційний перфоментс «ATTENTION! – торгівля людьми!». Його мета - інформаційно озброїти громадян України для запобігання випадків торгівлі людьми. Учасники дійства – студенти КНУТКіТ ім. І. К. Карпенка-Карого, волонтери. «Працюючи над перформентсом, ми вирішили велику картину розібрати пофарбово, попіксельно, так би мовити- адже все велике починається з маленького, - каже режисер перформансу Катерина Лук'яненко, студентка КНУТКіТ ім.І.К. Карпенка-Карого. Що таке людина? Чого вона прагне? Яка мотивація для пошуку діяльності в іншій країні? Що спонукає одних людей продавати інших на органи, у трудову експлуатацію, сексуальне рабство». Також, під час Акції проходитиме виставка дитячих робіт «Будь обережним! Торгівля людьми - це може трапитися з кожним!» та експрес-опитування соціальними працівниками районних міста Києва Центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді, Київського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо інформованості громадян про проблему торгівлі людьми, а живі «манекени-товар» нададуть інформацію про те, як уберегти себе від потрапляння в рабство.

Похожие пресс-релизы